promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea bevállalta: melltartó nélkül pózolt, és óriási dekoltázst villantott – fotó
Borítókép:  Vajna Tímea / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea megint pillanatok alatt felforrósította a hangulatot egy brutálszexi képpel, amin megcsodálhatjuk a hatalmas dekoltázsát.

Manapság ha Vajna Tímeáról olvasunk, akkor jó eséllyel a fényűző luxusélete a téma, hiszen a gyönyörű híresség nemrég vett magának egy csodás álomotthont Beverly Hillsben – pár hete pedig sokan felháborodtak azon, hogy magángéppel vitte haza a kutyáit, mert nem akarta, hogy bajuk essen.

Vajna Tímea valószínűleg már ezerrel készül az esküvőjére, ugyanis augusztusban különleges körülmények között megkérte a kezét a szerelme, ő pedig boldogan igent mondott, hiszen hosszú idő után végre megtalálta a boldogságot mellette – de Timinek szerencsére a szervezés közepette is volt ideje kirakni magáról egy csábító fotót.

Melltartó nélkül, szétnyitott felsőben pózolt Vajna Tímea, így az egész világot beengedte a méretes keblei közé, ezzel pedig elintézte, hogy egyenesen megvaduljanak a rajongói a lehengerlő látványtől.

A visszajelzések alapján mindenki odavan Vajna Tímea bevállalós villantásáért, hiszen csak úgy záporoznak a posztjára a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, illetve a szívecskés, tüzes hangulatjelek.

Itt lehet megnézni Vajna Tímea szexi fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás