promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi szűk fürdőruhájából majdnem kiestek a hatalmas mellei – fotók
Borítókép:  Bódi Sylvi / youtube.com/OVB Magyarország hivatalos oldal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi fürdőruhában pózolt egy sziklán, miközben a mellei szemmel látható módon szabadságra vágytak.

15-20 évvel ezelőtt igazi szexszimbólumnak számított Magyarországon Bódi Sylvi, hiszen szinte mindenki megőrült érte, különböző magazinok címlapjain láthattuk a szexi képeit, ráadásul ő lett 2002-ben a hazai Playboy szerint az Év Playmate-je, ami örökre szóló hatalmas megtiszteltetés. A modell egy időre kicsit eltűnt a nyilvánosság elől, de most megmutatta, hogy még mindig elképesztően néz ki.

Bódi Sylvi az Instagram-posztjai alapján éppen Görögországban nyaral, és a pihenés mellett a rajongói legnagyobb örömére egy kis fotózásra is volt ideje: felvett egy feszes fürdőruhát, felmászott egy sziklára, majd egészen extrém pózban mutatta meg bomba alakját – miközben a hatalmas mellei majdnem elszabadultak.

A híresség több képpel is bizonyította, hogy ő most is az ország egyik legszebb, legcsábítóbb nője, ezt a kijelentést pedig az is alátámasztja, hogy máris több ezer ember kedvelte a fotósorozatot, amihez rengeteg dicsérő, már-már kiéhezett komment érkezett – a számtalan szívecskés, puszis, illetve tüzes hangulatjelről nem is beszélve.

Itt lehet megnézni Bódi Sylvi dögös posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás