promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi bikinis képe olyan forró lett, hogy rögtön visszahozza a nyarat
Borítókép:  Bódi Sylvi / youtube.com/Sylvi's World (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bódi Sylvi éppen Görögországban nyaral, ennek örömére egy igazán dögös fotóval lepte meg a követőit ezen a borongós, esős napon.

Bódi Sylvit 2002-ben az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a magyar Playboy magazin szerint az Év Playmate-je, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen annak idején az egész ország megőrült érte és a tökéletes testéért. Sokan még a mai napig igazi álomnőként tekintenek rá, mivel a modell jelenleg is bomba formában van – ezt bizonyítja a legutóbbi posztja is.

Bódi Sylvi nemrég Rodoszra ment kicsit pihenni, kitesurfingezett is egy keveset, és természetesen arra is jutott ideje, hogy apró fekete bikiniben pózoljon – ezzel pedig ismét sikerült rendesen felforrósítania a hangulatot, ugyanis a visszajelzések alapján mindenkinek leesett az álla a látványtól.

Csak úgy záporoztak Bódi Sylvi bejegyzésére a szívecskék, puszik és az egyéb dicsérő hangulatjelek, hiszen a híresség megint olyat villantott, ami rögtön letaglózta mind a 115 ezer Instagram-követőjét, akik közül már rengetegen várták, hogy mikor fog ismét ilyen vadító képet posztolni magáról.

Itt lehet megnézni Bódi Sylvi dögös fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás