promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni úgy húzta fel a lábát, hogy közben megvillantott valamit, amitől elállt a lélegzetünk is, de van más meglepetés is - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szeptember egyik legforróbb képe készült el.

A TV2 egyik csúcsprodukciójában, a Megasztár című műsorban feltűnt énekesnő, Tolvai Reni az eltelt évek alatt tízezrek egyik kedvenc magyar előadójává vált, a közösségi médiában pedig is hatalams rajongótábort gyűjtött maga köré, az Instagram-on például több mint 136 ezer rajongója van. Az énekesnő pedig szinte minden nap tölt fel új képeket, így rajongótábora is nagyon aktív.

Korábban persze többször is megesett, hogy a nem túl szégyenlős képeire erős beszólásokat kapott, de ilyenkor sokszor válaszol is ezekre. Egy pár hónappal ezelőtt történt kommentváltásnál például meglepő módon az egyik legvisszafogottabb ruhakölteménye után jött egy nyomdafestéket nem tűrő hozzászólás, az énekesnő azonban helyretette az oda nem illő beszólást.

De nem ez volt az egyetlen eset, amikor éles kommentek záporoztak a képei mellé, konkrétan egy underboob-os trendi fotója után is megérkeztek a beszólogatók. Erről már egy korábbi posztunkban is írtunk.

Tolvai Reni a mostani posztjára viszont csupa elismerő szavakat kapott, elképesztően szexire sikeredett az egyik legújabb poszt:

Tolvai Reni persze a klipjeiben is irtó szexire veszi a figurát, a júliusban kijött videó az egyik legmenőbb, ami ebben az évben történhetett velünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás