promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Renit lerib*ncozták, mire ő: „Én tíz éve ugyanazzal a sráccal bújok ágyba... És te?”
Borítókép:  Tolvai Reni / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni megint meglehetősen szexi ruhában pózolt, így persze rögtön kapott is pár gusztustalan beszólást, az énekesnőnek viszont sikerült mindenkit visszaoltania egy kemény, őszinte kommenttel.

Tolvai Reni az utóbbi időben szinte az összes fotójával nagy port kavart, ugyanis mindig akadnak olyan emberek, akik megszólják őt a csábító kinézete, vagy dögös ruhakölteményei miatt. Nem egyszer előfordult már, hogy az énekesnő kifejezetten pikáns posztokat osztott meg, de most egy egészen visszafogott szetben pózolt, és még így is volt olyan kommentelő, aki rib*ncnak nevezte őt – majd jött a válasz, ami mindenkit földbe döngölt.

„A másik kedvencem az, hogy lerib*ncoznak. Azért, mert szeretem az ilyen ruhákat, önbizalommal viselem őket, és úgy érzem, hogy a művészetemhez tartozik. Viszont tudod mit jelent az, hogy rib*nc?! Én tíz éve ugyanazzal a sráccal bújok ágyba... És te?”

írta kemény őszinteséggel Tolvai Reni.

A rib*ncozást kiváltó feszülős, barna ruha amúgy Beyoncé Ivy Park nevű márkájának egyik darabja, és a színe miatt elég sokan konkrétan az ürülékhez hasonlították. Volt, aki megjegyezte, hogy elég nehéz lehet levenni, ha az emberre esetleg rájön a szapora, de az jó, hogy legalább nem lehet látni, ha végül megtörténik a baj.

Ezzel a gondolattal a fejünkben íme, Tolvai Reni szexi szetje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás