promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pályatársa „csöcsös Maugli”-nak nevezte Tolvai Renit, de ő keményen visszaszólt
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Margaret Island énekesnője, Lábas Viki egy üzenetben „csöcsös Maugli”-nak nevezte Tolvai Renit, de ő nem hagyta magát, és most nyilvánosan reagált a kellemetlen esetre.

Tolvai Reni lassan híres arról, hogy csábító kinézetével folyamatosan kiakasztja az embereket, hiszen általában büszkén mutatja meg testét a közönségnek, emiatt pedig sokan támadják őt. Legújabb klipjében is elég szexi ruhákban láthatjuk a hírességet, és úgy néz ki, hogy egy kicsit a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki is kiakadt ezen, hiszen „csöcsös Maugli”-nak nevezte privát üzenetben pályatársát – csak véletlenül neki is elküldte, ami mondani sem kell, elég kellemetlenül jött ki.

Lábas Viki persze próbálta menteni a szituációt, és állítólag nem másnak akarta küldeni az üzenetet, hanem neki – akármennyire is nem így tűnik –, ráadásul amúgy is dicséretnek szánta, de azért mindenesetre bocsánatot kért. Tolvai Reni most a nyilvánosság előtt reagált keményen, de összességében pozitívan az esetre:

„Tudjátok jól, én bírom a patkánykodást, mert tíz éve kapom rendesen. De ne már. Ne egy szakmabelitől, aki pontosan tudhatja, ez hogyan esik. Főleg úgy, hogy nem is nekem szánta az üzenetet, hanem – gondolom – egy havernak. Csak véletlenül hozzám jött az üzi, az Insta néha csinál ilyet. Amúgy imádom a hangját. És nem is vagyok Maugli, csöcsös az igen”

– idézi Tolvai Renit a Blikk.

Ezek alapján egyikük sem akar akkora balhét, mint ami például Tóth Gabi és Tóth Andi között volt nemrég, mivel csak egy apróságról van szó, amin jó eséllyel még nevetni is tudnak majd, ha egyszer összefutnak.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni legújabb klipjét, ami az egész esetet szülte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás