promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz megdöbbentő közös képet posztolt Baukó Évával – mi történik?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennek a fotónak az értelmezésébe még nekünk is beletört a bicskánk. Ezt nevezik igazi képzavarnak. 

Már megszokhattuk, hogy a Való Világ egykori játékosai hol imádják, hol gyűlölik egymást. Nemrég Baukó Éva és Nagy Alekosz még a tárgyalóteremben is egymásnak esett, miután Alekosz azt ígérte, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza annak a családos műsorvezetőnek a nevét, akivel Évának szexuális kapcsolata volt.

A Való Világ 4. évadának győztese azonban az utolsó pillanatban visszakozott, és egy váratlan, szerelmi vallomással sokkolta követőit. 

Úgy tűnik, a nyilvános vallomás után ismét szent a béke a felek között, amit Alekosz számtalan közös fotóval pecsételt meg közösségi média oldalain. A legutoljára közzétett kép azonban egész egyszerűen értelmezhetetlen:

„30 Celsius FOK…Hőség” 

– olvasható Alekosz kommentje a fotó alatt, amin jól látható, hogy Évával éppen egy gumimatracot igyekeznek felfújni.

A háttérben álló karácsonyfa alapján azonban arra következtetünk, hogy a kép nem mostanában készült. Az viszont rejtély, hogy kinek a nappalijában ölelkezik a páros – a fa körül megbúvó babakocsit, kisautót és plüss mackót valószínűleg nem egymásnak ajándékozták.

Ha nem tudnánk, milyen viszony van köztük, Alekosz ikonikus, előre kandikáló „terheshasa” alapján még azt is feltételezhetnénk, hogy egy gyermekáldás előtt álló pár „idilli” karácsonyi fotóját látjuk. Csak ez a baba nem a szülőszobában fog világra jönni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás