promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott egy fotó a 17 éve rejtőzködő Gene Hackmanről – Felismerhetetlen lett a színészlegenda!
Borítókép:  Gene Hackman / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Superman sztárja, Gene Hackman 17 éve teljesen hátat fordított Hollywoodnak és a világnak, de a rajongók legnagyobb örömére a 91 esztendős színész most életjelet adott magáról.

Sokan minden idők egyik legjobb színészének tartják Gene Hackmant. Sőt, egyesek szerint konkrétan egyetlen rossz filmet sem csinált az 1961-től egészen 2004-ig tartó pályafutása alatt. A több mint négy, színészként aktív évtized folyamán olyan remek alkotásokban láthattuk őt, mint például a Francia kapcsolat, Tenenbaum, a háziátok, Nincs bocsánat, Poszeidon katasztrófa, A közellenség, Az utolsó esély vagy A cég, de még hosszasan sorolhatnánk egészen a legnagyobb sikeréig, a Supermanig, amiben Lex Luthorként szerepelt.

Gene Hackman 2004-ben bejelentette, hogy visszavonul, és azóta szinte teljesen eltűnt a világ elől, a rajongói pedig az utóbbi években elkezdtek nagyon aggódni érte, hiszen semmit sem hallottak felőle – de a 91 éves legenda most mindenkit megnyugtatott, ugyanis kikerült róla egy friss kép, amin ugyan egészen felismerhetetlen, de nagyon boldognak és egészségesnek tűnik.

A kétszeres Oscar-díjas világsztár állítólag jelenleg Új-Mexikóban él a lehető legnagyobb nyugalomban, és a korához képest kifejezetten aktívan: minden egyes nap elmegy kerékpározni, a barátaival tölti az időt, illetve több hobbival is foglalatoskodik szabadidejében – szóval szerencsére jól van, és kiélvezi a nyugdíjas éveit.

Így néz ki most Gene Hackman:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás