promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért lettek brutálisan nagyok Salma Hayek mellei? A színésznő kitálalt!
Borítókép:  Salma Hayek a 2021-es Golden Globe Awards-on - van tüdeje!/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayeknek 54 éves korára akkora mellei lettek, hogy nehéz máshova nézni annak a férfinak, aki beszélget vele. No de miért van ez? A színésznő most elárulta!

"Sokan mondják, hogy mellnagyobbításom volt, nem hibáztatom őket."

Bárki, aki több mint 25 éve van a nyilvánosság előtt, az az évek múlásával egy kicsit másképp néz ki - de Salma Hayek tudja, hogy testének egy területe különösen feltűnő változáson ment keresztül.

Az 54 éves színésznő a "Red Table Talk" legújabb epizódjában való szereplése során mesélt a menopauzáról és annak a testére gyakorolt váratlan mellékhatásairól. 

"A mellek megnőnek, méghozzá nagyon"

- magyarázta Hayek.

"Néhány nőnél kisebbek lesznek, de vannak olyan nők, akiknél, ha hízik az ember, nőnek a mellek" - folytatta. "Más nőknél, amikor gyermeket vállalsz és szoptatsz, a melleid nőnek, és nem csökkennek vissza, és bizonyos esetekben, amikor a menopauzában vagy, újra megnőnek."

Hayek esetében ez minden egyes lépésben megtörtént.

Megjegyezte, hogy sokan vádolták azzal, hogy az évek során mellnagyobbításon esett át - Hayek hozzátette:

"Nem hibáztatom őket, az én melleim kisebbek voltak. Ahogy a testem többi része is az volt. De csak tovább nőttek. Sok-sok méretben. És a hátam nagyon szenvedett tőle. Nem sokan beszélnek erről."

Az epizód egy másik előzetes klipjében Jada Pinkett Smith és Hayek felidézték sikertelen meghallgatásukat a "Mátrix" Trinity szerepére.

"A négy döntős között voltunk a 'Mátrix'-ban, sok akadályon, képernyőpróbán és sok meghallgatáson ugrottunk át. A kaszkadőrkoordinátorokat Ázsiából hozták, és ez volt a fizikai teszt."

- mondta Hayek.

"Most már rugalmas vagyok. Mozgékony vagyok, de lusta. Soha nem jártam konditerembe, errő ők meg azt mondták nekem: 'Futnod kell', mire én: 'Hová?' 'Körbe, körbe kell futnod. Még csak körbe sem tudtam járni egyszer sem a termet, nemhogy futni!"

- nevetett a színésznő.

Aztán, emlékezett vissza, besétált Jada, aki Hayek szerint egy "gonosz, sovány, szexi gép" volt.

"Istenem, ő annyira jó volt. Nekem meg annyira kínos volt. Ő annyira koncentrált, annyira fegyelmezett volt, annyira ügyes volt, annyira kegyes volt. Csak néztem ezt a nőt, és azt gondoltam magamban: "Ilyen akarok lenni, ha felnövök"."

- folytatta Salma.

"Azután a nap után soha többé nem hívtak fel."

- mondta Hayek, míg Jada később elnyerte Niobe szerepét a két megjelent folytatásban és a hamarosan megjelenő negyedik "Mátrix" filmben.

(TMZ)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás