promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna zavarba ejtő fotót posztolt az Instagramra – mi történt vele?
Borítókép:  Instagram / Kelemen Anna
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A celeb ismételten online biológiaórát tartott a közösségi médián. Szerinte így néz ki egy igazi nő. De tényleg az ő fotóját használnánk a női nem tankönyvi ábrájaként? Van valami zavarba ejtő furcsaság a képen.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna pár hete közzétett az Instagramon egy képet, amelyen anyaszült meztelenül mutatja meg nekünk, hogyan is néz ki szerinte egy igazi nő.

Akkori cikkünkben részletesen kifejtettük, hogy a híresség már többször is kiakadt azon, hogy követői figyelmen kívül hagyják a fontosabb témákban megfogalmazott üzeneteit, miközben a meztelen tartalmakkal azonnal sikerül felhívnia magára a figyelmet.

A celeb például pár hete azon elmélkedett, hogy vajon az idős emberek azért drogoznak-e többet, mert a járvány miatti kilátástalanság és a magány kihozza belőlük a „kalandvágyat.” 

De Annácska a koronavírus elleni védőoltás beadatásának fontosságáról is posztolt nemrégiben:

Az egykori modell valószínűleg ismét megelégelhette, hogy társadalmi célú üzenetei csendes apátiába fulladnak, ugyanis tegnap esti fotójával ismét sokaknál kiverte a biztosítékot. 

Az Instagramon közzétett képen Annácska majdhogynem anyaszült meztelenül pózol, hasonló szerelésben, mint azon a képen, amelyiken a női nemet kívánta biológiai részletességgel szemléltetni. 

Ezen az új fotón azonban van valami rendkívül zavarba ejtő, leszámítva a meztelenséget, amelyhez természetesen már hozzászokhattunk a híresség Instagram oldalán.

Nem akarunk rosszmájúak lenni, de az az ex-Playmate az alábbi képen olyan mesterkélt, merev pózba vágta magát, hogy egy hús-vér nő helyett leginkább egy beállított szexbábúra hasonlít.

De ami még ennél is furcsább, az a celeb arca: nem tudni, hogy a filtereket tolta-e túl, esetleg a botoxot (valószínűleg egyébként mindkettőt) – mindenesetre még meglévő arcvonásai egészen felismerhetetlenné torzultak a képen.

Sőt, ami azt illeti, kifejezetten maszkulinnak tűnik a fotón, mintha nem is olyan rég még a másik kapura játszott volna. 

If you know what I mean.

Annának erről a fotójáról már erős túlzással sem lehet azt állítani, hogy a nőiesség megtestesítője lenne. Mindenesetre tény, hogy az egykori modellnek sikerült ismét komoly figyelmet kivívnia követői körében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás