promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma van Dombóvári István szülinapja: íme 4 dolog, amit nem tudtál az ország egyik kedvenc humoristájáról!
Borítókép:  Dombóvári István / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar stand-up egyik legnépszerűbb arca, Dombóvári István, azaz Dombi 43. születésnapját ünnepli, ennek örömére most elárulunk róla négy érdekességet, amit valószínűleg a legnagyobb rajongói sem tudtak!

1. Egyszer Korda Gyuri zenéjével vallott szerelmet

Dombóvári István még óvodás volt, mikor úgy gondolta, hogy szerelmet vall egy fiatal hölgynek. Ehhez Korda György egyik slágerét használta fel, de sajnos nem vált be a módszer, ugyanis csúnyán kikosarazták őt – sőt, állítólag a kis szerelme még a kutyáját is ráengedte a hírességre, szóval rendesen összetörte a szívét.

„Még általános iskola előtt udvaroltam Orsinak, walkman hangszóróval vallottam szerelmet neki. Lehet, hogy nem Korda Gyuri kazettával kellett volna ezt csinálni, de hát csak az volt otthon”

– nosztalgiázott Dombi.

2. Máig szinte kívülről fújja David Hasselhoff összes slágerét

Dombóvári István már gyerekként is imádott zenét hallgatni, még úgy is, hogy csupán Korda György, és a Knight Rider című kultikus sorozatból ismert David Hasselhoff kazettái voltak meg neki. Végül az utóbbi lett a kedvence, Dombi ráadásul annyiszor meghallgatta a dalait, hogy a mai napig kívülről fújja őket.

3. Mindig is csillagász akart lenni

Dombi az oviban a többiekkel ellentétben nem tűzoltó, rendőr, vagy akár szuperhős akart lenni, hanem csillagász, ugyanis nagyon érdekelték őt az univerzum és a világűr titkai. A felnövés évei alatt háttérbe szorult ez a vágya, de cserébe ő lett az ország egyik legkedveltebb stand-up komikusa, szóval valószínűleg senki sem bánkódik ezen.

4. Kétszer ütötte el ugyanaz az autó

Hihetetlen, de Dombóvári Istvánt több év különbséggel ütötte el ugyanaz az autó, viszont szerencsére egyik baleset sem volt olyan súlyos, hogy kórházba kelljen mennie – bár állítása szerint az első után kezdtek el romlani a jegyei.

„Mindkét alkalommal az én hibámból történt a baleset. Az első alkalommal épp mentem haza biciklivel és nem néztem jobbra. Sok-sok évvel később másodjára is ugyanazzal a kocsival történt egy incidens, akkor rám tolatott az illető”

– mesélte Dombi.

Dombóvári István 43. születésnapját úgy ünnepli a Comedy Central, hogy május 1-jén, 19:00-tól három stand-up különkiadást is láthatunk tőle a csatornán, szóval nem érdemes kihagyniuk azoknak, akik bírják a humorát.

(Forrás: Red Lemon)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás