promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban házasodott Dombóvári István
Borítókép:  Dombóvári István / via habostorta.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kedvelt stand-up komikus, Dombóvári István a hétvégén titokban kelt egybe a szerelmével, amit egy képpel bizonyítottak.

Dombóvári István, vagyis Dombi az utóbbi években nem csupán a hatalmas fogyásával, de az egyedi humorával is felhívta magára az emberek figyelmét, és kijelenthető, hogy az ország egyik kedvenc stand-up komikusáról van szó. A humorista alapból nem sűrűn szokott megnyílni a magánéletével kapcsolatban, de most mégis kiderült egy elég fontos dolog.

Dombóvári István új profilképe arról árulkodik, hogy a hétvégén titokban összeházasodott a szerelmével, Lillával.

A Blikk találta az örömhírt, amit Dombi menedzsere is megerősített, viszont hozzátette, hogy a stand-upos nem szeretne többet mondani a dologról. Érthető, hogy nem akarja a nyilvánosság orrára kötni az életét, ezért már az is csoda, hogy így ment híre az esküvőjüknek – amit alapból a humorista már egy tavalyi interjúban is megjósolt idénre maguknak.

Dombóvári István már említette, hogy nagyon szereti a párját, és boldogok együtt, ráadásul a családalapításra is készen áll. Ezek alapján pedig lehet, hogy a házasság után hamarosan ismét egy hatalmas hírt kapnak – persze hasonló titoktartás után – a rajongók, és akár érkezhet a trónörökös.

Itt lehet megtekinteni a frissen egybekelt párt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás