promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi zokogva fakadt ki a rajongóinak: „A f*sz kivan!”
Borítókép:  Tóth Andi / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi nagyon megijesztette az embereket, ugyanis zokogva, káromkodva akadt ki a nyilvánosság szeme láttára, és azt is elárulta, hogy miért.

Tóth Andit általában rengeteg támadás éri, hiszen egyesek szerint egyenesen magamutogató, illetve vannak olyan megnyilvánulásai, amik sok embert rettenetesen feldühítenek. Ettől függetlenül a fiatal énekesnő szépen éli az életét, sikert sikerre halmoz, és rohamosan gyűjti a követőket, rajongókat – most viszont olyan Insta Storykat osztott meg, amiken zokog, és az is kiderült, hogy pontosan mi ennek az oka.

„Ha van film amin az elejétől a végéig bőgni akartok: A rettenthetetlen. Hozzá kéne menni Mel Gibsonhoz..”

– írta Tóth Andi.

Az biztos, hogy ezek alapján tényleg nagy hatással van a hírességre Mel Gibson 1995-ös, 5 Oscar-díjjal jutalmazott epikus filmje, ami teljesen érthető, hiszen A rettenthetetlen még a legkeményebb emberekből is képes kicsikarni pár könnycseppet, főleg az ikonikus „szabadság!” jelenet láttán.

Tóth Andi szájából olyan szövegek hangzottak el az alkotás megtekintése közben, mint például „a f*sz kivan!” vagy „a k*rva életbe!”, ráadásul nem félt megosztani a követőkkel, hogy bizony őt is sírásra késztette Mel Gibson klasszikusa – sőt, a kiírása alapján még feleségül is menne a világsztárhoz.

Így nézett ki Tóth Andi A rettenthetetlen megtekintése után:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás