promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián felesége beleesett egy nagy adag birkaürülékbe – videó
Borítókép:  Berki Krisztián és Mazsi / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián nagyon élvezi a tanyasi életet, de Mazsi már annál kevésbé, és ezen az sem segített, hogy beleesett egy adag birkaürülékbe. Győzike pénzét eltüntették Virágék, Gáspár Evelinnel pedig elég durván összekapott – derült ki a Life TV-n futó Van életünk című műsorból.

Berki Krisztián elégedett a teljesítményével a tanyán, nagyon éli a dolgot, Mazsi viszont egyre morcosabb emiatt. Azt hitte, hogy lesz egy kellemes randinapjuk, ezért szépen kicsípte magát, magassarkút vett fel, majd kiderült, hogy szerelme nem viszi sehova, de legalább gumicsizmával készült számára a romantika jegyében:

A házaspár kis kedvence, Jack szintén remekül érezte magát a tanyán, hiszen vígan kergetőzött a birkákkal, és még Mazsi sem tudta megállítani őt. Berki Krisztián felesége annyira el akarta kapni a kutyust, hogy utána eredt, aminek az lett az eredménye, hogy beleesett egy adag ürülékbe, amin férje hatalmasat röhögött:

Győzike megbízta Virágot és párját, Krisztiánt, hogy fizessék be a csekkeket, de nagyon kiakadt, mikor kiderült, hogy a fiatalok elveszítették azt a 260 ezer forintot. Felmerült a gyanú, hogy valójában Virág csente el az összeget, hogy ruhákat vegyen magának, szóval elég nagy volt a balhé:

A Gáspár család elhatározta, hogy jövőre cukrászdát nyit, de az üzleti tanácsadáson úgy megsértődött Gáspár Evelin, hogy mindenkit ott hagyott fuvar nélkül, és egyedül ment haza. Gáspárék végül megoldották az utazást, de amit otthon kapott Evelin, abban nem volt köszönet, ugyanis Győzike rendesen nekiesett:

„Te nem szégyelled magadat? Kivettelek a sz*ros pelenkából, felneveltelek, éveken keresztül iskoláztattalak, ruháztattalak! Oszt ott hagytál engem, mint egy bolond?”

Még több Van életünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás