promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Dani hátulról csinálta VV Virággal, és ezt úgy közvetítették, mint egy meccset – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág fél, hogy ő fog menni párbajozni, így minél többet szeretne szexelni, amíg bent van.

VV Virágot és VV Danit eddig se érdekelték a kamerák, de néha már olyan, mintha teljesen megfeledkeztek volna róluk. A Való Világ 10-ből ők gyakorlatilag egy külön pornó-showműsort csináltak. Ha nem is nyeri meg valamelyikük a játékot, már bekerültek a VV történelmébe, mint a legtöbbet hancúrozó párocska.

A múltkori kiválasztáson VV Virág és VV Dani is kapott jelet, és utóbbinál rezgett a léc, de VV Vivi döntő szavazta miatt VV Merci az egyik biztos párbajozó.

VV Virág nagyon pánikol, hogy a tinik harca lesz ebből az egészből, és Merci őt fogja kivinni a megmérettetésre. Igazából tényleg meglepő lenne, ha az esztergomi lány más döntést hozna. Egy elég komoly csatának lehetnénk szemtanúi, annyi biztos.

Azonban amíg Virág bent van, addig szeretné kiélvezni a villa minden pillanatát. Az gondolom nem lep meg senkit, hogy a 18 éves lány főleg szeretkezéssel vezeti le a feszültséget. Mivel megszűnt a bonyhádi lány büntetése, (a nappaliban kellett aludjon) így visszaköltözhetett a hálóba, és ott folytatták Danival, ahol a múltkor abbahagyták.

VV Virág: K..va hangosak voltunk?
VV Dani: Szerintem igen… Aha… Mert mozog az ágy, ahogy mozgolódunk. Miért?
VV Virág: Hát mert… lehet, hogy már csak egy hetem van.
VV Dani: Mi?
VV Virág: Lehet, hogy már csak egy hétig maradok.
VV Dani: Állj már le…

Szóval VV Virág szorongását a hancúrozás sem tudta feloldani, amit Schumacher Vanda úgy próbált közvetíteni, mint egy meccset. Ez már az elején se volt vicces, de később csak még kínosabb lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás