promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup még mindig óriási összeget keres Hosszú Katinka után
Borítókép:  FERENC ISZA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2018 óta nincsen együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Az egykori pár azóta szinte egyáltalán nem tartják a kapcsolatot, azonban még mindig mindketten szépen profitálnak az együtt eltöltött időkből. Nemrég kiderült, mennyit keres még mindig az amerikai edző az Iron Lady után. 

A Blikk értesülései szerint majdnem hétszámjegyű összegre tesz szert Tusup Katinkával való válása után. A bevételek az eredmények és a kiemelt edzői programban való részvételből adódnak, melyek 2022 elejéig járnak az edzőnek. 

„A járandóság nem jár alanyi alapon, ahhoz, hogy Tusup jogosult legyen rá, dolgoznia kell, méghozzá válogatott úszókkal. Szilágyi és Holoda a nemzeti csapat keretének tagja, azaz ennek a feltételnek megfelel. A korábbi és jelenlegi tanítványa legjobb eredménye számít, de több dobogós helyezést is mérlegelnek az elbírálásnál, mivel minden kategóriában van minimum- és maximumfizetés. Hosszú Katinka világbajnoki aranya után Shane Tusup 800 ezer forintot kap, vagyis az adható legmagasabb összeget, egészen 2022 januárjáig. A koronavírus-járvány miatt ugyanis beiktatásra került egy türelmi időszak, mivel az utóbbi időben nem voltak versenyek. Ha a sportolói addig értékelhető eredményt érnek el, akkor maradhat továbbra is a KEP-ben" 

– mondta a lapnak Molnár Zoltán, a Magyar Edzők Társaságának elnöke.

Shane Tusup profizmusát ettől függetlenül aligha lehet megkérdőjelezni. Egyéni attitűdje és hozzáállása a sporthoz már nemcsak az úszásban, hanem a fociban is megmutatkozik. Az edző jelenleg Szoboszlai Dominik mentora is, hasznos tanácsokkal és különböző edzői programokkal segíti az ifjú labdarúgó játékost. Szoboszlai szerint ezek nagyban hozzájárulnak a sikeréhez. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás