promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs nem hagyta ki a lehetőséget, és beszólt Friderikusz Sándornak
Borítókép:  Sebestyén Balázs. Forrás: Facebook.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy sikerrel fut az RTL Klubon az Álarcos énekes című műsor, ahol a zsűritagok nem hagyják ki annak a lehetőségét, hogy beszóljanak olyan embereknek, akiket nem igazán kedvelnek.

Ahogy arról már beszámoltunk, újabb versenyző esett ki az Álarcos énekesből, meg is döbbent a zsűri, amikor lekerült a Cica álarca.

Folyamatosan kerülnek fel az újabb videók a csatorna oldalára, ahol újra tudjuk nézni azokat a jeleneteket, amik felett esetleg elsikkadtunk. Ilyen volt az is, amikor az egyik Nyomozó viccesen egy régi sérelmét emlegette fel.

A tudvalevő, hogy Sebestyén Balázs és Friderikusz Sándor nincsenek igazán jó viszonyban. Néhány hónappal ezelőtt a Sony Maxon futó Lakásshowban a Rádió 1 műsorvezetője elárulta, hogy szerinte Friderikusz anno ki akarta őt túrni az RTL-től:

„Állandóan felhívja Kolosi Pétert, megkérdezve, hogy az a szőke fiú ott dolgozik-e még. Segíts egy kicsit, hogy hívják? Igen, még ott dolgozik nálatok? Miért nem rúgod már ki? Engem ez szórakoztat maga Sándor, mint jelenség. Ő egy ilyen ember, nagyjából látom, hogy ő mindenkivel így működik. Ezt nem szabad magadra venni”.

A Blikk vette észre, hogy az Álarcos énekes második adásában újra előkerült a téma. Ugyanis, amikor az Elefánt kilétére kellett tippelni, akkor a műsorvezető jobb híján Friderikusz nevét mondta. Majd jött is a magyarázat:

„A Fridi nem lehet? A Fridi nem vállal be egy ilyet? (Maga az? Az a Balázs gyerek ott van még? Nem rúgták még ki? Annyira tehetségtelen az a fiú. Ott van még? Hogy hívják? Valamilyen Balázs... – mondta Friderikuszt utánozva.) Hátha a nagy visszatérése lenne, hogy Sándor újra a képernyőn! És szerintem az alkata is egy az egyben egyezik, úgyhogy... Megvagy, Sanyi! Isten hozott újra a televíziózás világában! Szia, Sándor! Nagy voltál a Gyerekszájban (ez volt Friderikusz egyik műsora)!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás