promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamisítatlan fenék fotó érkezett Kelemen Annától
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anna természetesen olyan profin pucsít, hogy azt tanítani kellene.

Kelemen Anna általában nem csak szexizik, hanem igyekszik beszédtémákat feldobni a követőinek. Ahogy azt mi is megírtuk, múltkor például Elon Muskról filozofálgatott. A többséget persze csak a szexi fotó érdekelte, ami miatt páran piszkálódni kezdtek, mivel a celeb leadott magáról néhány kilót.

„Ez már túlzás, annyira gebe vagy”

– írta az egyik  kommentelő, akinek nem igazán jön be Anna új alakja.

Legutóbb Adelet is elkezdték piszkálni a fogyása miatt, akit tényleg nem a plusz kilók zavartak, hanem egészséges akart lenni. Kelemen Anna úgy tűnik, hogy jelenleg így érzi magát jól a testében, és hát lesz egy tábor, akinek inkább a teltebb alakja jött be jobban, de hát a másik felének meg inkább ez. Valószínűleg ezért is nem izgatják fel Annát ezek a kötekedő kommentek, mert tudja, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni testalkatban.

Persze akik Anna gondolataira kíváncsiak, azok se maradnak le semmiről, mivel most a túsztárgyalókról filozofált, kiélezve a kalóz témára:

„Sok új szakma alakult ki már a világban de talán a legizgalmasabb a kalóztúsztárgyaló. Lassan ha megkérdezik az iskolában,hogy:”mi leszel ha nagy leszel Pistike?”,akkor elképzelhető hogy Pistike kalóztúsztárgyaló akar lenni! Ehhez persze kell a nyelvtudás és Pistike ezért becsülettel fogja az angolt elsajátítani,tudván,hogy egy jövedelmező szakmához befektetés kell! A kalózok sem akarják ma már a túszul ejtett emberek életét,sokkal jövedelmezőbb ha váltságdíjért szabadon engedik őket. A hajót nem érdemes elrabolni,mert a biztosítótársoságok úgyis a hajó tulajdonosnak fizetnek. Pistike,tehát jól választ szakmát. Sok millió dollár cserél így gazdát és persze a túsztárgyalónak is csurran-cseppen!”

De hát jöjjön a lényeg, vagyis a szexi fotó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás