promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy mit találtak a Gazdálkodj okosan társasban
Borítókép:  Jófogás
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mivel a börtönbe küldték, így gyanús volt, hogy nem játékpénzzel lesz tele.

Rengeteg eszközt tudnak továbbra is bejuttatni a börtönökbe, és persze az csak a rajzfilmekben működik, hogy a tortában van egy reszelő, és azzal megszöknek a rabok. Olyan dolgokról beszélünk, amiket nehezebb beszerezni a falakon belül, de megkönnyítik a bent rekedtek életét.

A cigaretta persze általános, és talán még a drogot is meg lehet oldani, mivel kisebb, de a mobiltelefon már húzósabb próbálkozás. Utóbbit próbálják a leggyakrabban becsempészni, de hát nem túl nagy sikerrel, mivel idén 438 darabot füleltek le belőle.

A biztonsági intézkedések egyre gyakoribbak és hatékonyabbak, persze aki nagyon okosan trükközik, az be tud juttatni valami olyat, ami tiltott. Az őrök legutóbb egy Gazdálkodj okosan társasjátékot szedtek darabokra. Mondanunk sem kell, hogy a doboz nyomokban sem tartalmazta a társas kiegészítőit.  

A játékot a fogvatartott egyik kapcsolattartója küldte be a börtönbe postai úton. Nem sokat vacakolt, és még a táblát se tette bele megtévesztésnek, a papírfedő alatt a doboz egyszerűen tele volt mobiltelefonokkal. Az őrök nagyot fogtok, mert nyolc darabot halásztak ki belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás