promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy őrült rajongó tört rá Jennifer Lawrence-re a saját otthonában
Borítókép:  Jennifer Lawrence / gettyimages.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-t és a férjét elég kellemetlen meglepetés érte vasárnap este, ami akár az életükbe is kerülhetett volna.

Az X-Men filmekből és az Éhezők viadala-szériából ismert Jennifer Lawrence 2013-ban Oscar-díjat kapott a Napos oldal című alkotásban nyújtott alakításáért, és sokáig úgy tűnt, hogy a csillaga egyszerűen nem tud elhalványulni, hiszen a bohókás, közvetlen stílusával rengeteg ember szívét meghódította az utóbbi években.

Végül természetesen őt is elérte a középszerűség hulláma, és miután a tavalyi X-Men: Sötét Főnix rendesen elhasalt a mozipénztáraknál, inkább úgy gondolta, hogy egy kicsit a magánéletére koncentrál, így 2019 októberében feleségül ment egy Cooke Maroney nevű galériatulajdonoshoz, akivel azóta is boldog házasságban élnek.

A MovieWeb értesülései szerint viszont múlt vasárnap 21:15 körül elég furcsa dolog történt a párral, ugyanis arra lettek figyelmesek a Los Angeles-i otthonukban, hogy:

hirtelen a semmiből megjelent ott egy vadidegen nő, ami azért nem mondható egy kellemes meglepetésnek.

A 23 éves betörő a színésznő mondhatni őrült rajongója volt, és mindössze azért ment be hívatlanul a sztár házába, hogy találkozhasson vele. Ez elég durva, még annak tudatában is, hogy a bejárati ajtó nyitva volt, hiszen akár ártó szándékkal is érkezhetett volna, és senki se állta volna az útját. De Jennifer Lawrence nem szeppent meg, és minden bátorságát összeszedve a férjével együtt megakadályozták, hogy a nő elhagyja az ingatlant. Azonnal hívták a hatóságokat, akik hamarosan megérkeztek, és elvitték a betörőt, majd birtokháborításért feljelentették őt.

Ezek után szinte biztos, hogy mostantól minden este zárni fogják az ajtókat, és nagy szerencséjük volt, hogy ez lett az eset végkimenetele, hiszen akár az életükbe is kerülhetett volna ez a nem kívánt látogatás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás