promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már-már képtelenség felismerni Kelemen Annát – videó
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem is olyan régen, de volt olyan időszak, amikor Kelemen Annát tartották az ország szexszimbólumának – az is ismerte, aki amúgy nem akarta volna.

Kelemen Anna nevét egycsapásra megismerte Magyarország, ugyanis a pornószínésznő számtalan tévéműsorban szerepelt, legendás képet, videót, és filmjeit rengetegen nézték meg.

Az RTL Klub Fókusz című műsorának stábja úgy döntött, hogy felkeresi az egykori pornósztárt, és megpróbálja megtudni, hogyan is telnek Kelemen Anna hétköznapja. A főbb gondolatokat pontokba szedtük:

  • visszahúzódó gyerek volt, aki a középiskolában változott meg.
  • állandóan hajszolta a figyelmet, mindig szeretett a középpontba lenni.
  • „Isteni szüleim vannak, nagyon szeretem őket. Azt azonban nem vették észre, hogy a gyerek a seggét is földhöz veri a figyelemért.”
  • sminktetoválást csináltatott magának, azonban ezt a dolgot megbánta.
  • különleges igényei vannak azzal a férfival kapcsolatban, aki a társa lesz: egész nap csodálnia kell Annát; a férfi nem lehet unalmas; el kell viselnie, hogy Kelemen Anna nem egy háztartásbeli típus; jó értelemben legyen bolond a pasi.
  • „Nem vagyok felnőtt, de érettebb vagyok és alakulok, valami olyasmit csinálnék, ami nyomot hagy. Lehet ez politikai vagy közéleti vagy bármilyen világmegváltó gondolat. Álmodozó vagyok.”

További gondolatokért pedig feltétlenül nézd meg a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás