promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior tartásdíjat követel gyermeke anyjától
Borítókép:  L.L. Junior egy koncerten még a tragédiát megelőzően. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi napok hírei arról szóltak, hogy lecsillapodtak a kedélyek L.L. Junior és exe, H. Csilla között.

Az egy hónappal ezelőtti tragédiát követően L.L. Junior és volt párja, H. Csilla súlyos dolgokat vágott egymás fejéhez.

 

A gyermek temetését követően a zenész magához vette nagyobbik fiát, és kijelentette, hogy exe bármikor meglátogathatja őket. A rossznyelvek szerint már akkor is felmerült annak a gyanúja, hogy a háttérben az ügyvédek vívják a maguk kis harcát egymással, és az igazságszolgáltatással. Közben zajlik a nyomozás a gázolás ügyében.

 

A Borsújabb fejleményekről ír L.L. Junior és Csilla kapcsolatában. A lapnak nyilatkozott Horváth B. Gábor büntető szakjogász, aki elmondta, hogy az énekes nem csak a fiút akarja elvenni az édesanyjától, hanem tartásdíjat is követel az extől:

„Lesi Lászlónak továbbra is szándéka elvenni az édesanyától Lacikát, és a napokban az erről szóló keresetlevelet is megkaptuk, amiben az édesapa kizárólagos szülői felügyeletért folyamodik. (...) A gyermeken túl Junior többek között tartásdíjat is követel ügyfelemtől. Nonszensznek tartom, hogy egy napi nyolc-tíz órás, kétkezi munkából élő édesanyától akar tartásdíjat követelni egy sikeres előadóművész. Természetesen a keresetéhez mérten megfelelő súlyú ellenkérelemmel készülünk!”

Az újság megjegyzi, hogy L.L. Junior befutott előadóként valószínűleg nem szűkölködik anyagiakban, míg H. Csilla műkörmösként dolgozik, és szerény keresettel rendelkezik.

Szlovákia , Nyárasd, sportcsarnok készülj ! Ma este óriási Party lesz

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás