promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszol vagy vezetsz? Az Intim Torna Illegál besegített a rendőrségnek
Borítókép:  police.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendszeres időközönként figyelemfelkeltő akciókkal próbálja a rendőrség felhívni a magyar lakosság figyelmét a ránk leselkedő veszélyekre. Most az ittas vezetés volt soron.

A rendőrség az utóbbi időben kitesz magáért az ötletes prevenciós videók terén. Mi is írtunk arról a kisfilmről, melyben a bepiálva autóba ülő Szőke András felveszi az öreg kaszást, akit Badár Sándor formáz meg.

Majd az ORFK a Vöröskereszttel karöltve bízott meg egy egyetemistát, hogy készítsen megelőző videót a közlekedés közbeni mobilozás veszélyességének érzékeltetésére. A zombiként vánszorgó gyerekekkel felvett képsorok rémisztőek.

Valamivel később a KRESZ-re hívták fel a figyelmet:

Most pedig segítségül hívták az Intim Torna Illegált és a Készenléti Rendőrség Zenekarát, amiből megszületett a Feltöltve című dal:

„Az ittas vezetés visszaszorításáért fogott össze az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a HEINEKEN Hungária és az Intim Torna Illegál zenekar. Az együttműködés eredménye a Feltöltve című dal, melyben közreműködik a Készenléti Rendőrség Zenekara is. A számhoz forgatott klipet 2019. május 10-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Töréspont című baleset-megelőzési rendezvényén mutatták be először”

– olvasható a rendőrség honlapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás