promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen: egy meccs alatt három öngólt lőtt a focista, akin most a fél világ nevet - videó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az biztos, hogy senki se fogja elfelejteni a napot, mikor a válogatott focista a meccs első félidejében három öngólt rúgott.

Nemrég Új-Zéland és az Amerikai Egyesült Államok, vagyis az USA női futball válogatottja csapott össze a SheBelieves kupa keretein belül. Igazán izgalmasra és maradandóra sikeredett a mérkőzés, de sajnos nem a szokásos okokból, ugyanis az egyik játékos olyan dolgot tett, amitől majdnem a föld alá süllyedt – a szurkolók pedig alig hittek a szemüknek.

Új-Zéland válogatottjának 25 éves focistája, Meikayla Moore három gólt is szerzett az USA elleni meccsen – csupán az a baj, hogy mind öngól volt.

Meikayla Moore először az 5. percben lőtt véletlenül egy gyönyörű gólt a saját csapata ellen, majd mindössze egyetlen perccel később fejeléssel tudott „jeleskedni”, csak ismét az Új-Zéland kapujában landolt a labda – már ez is egészen hihetetlen, de akkor már mindenki szinte sokkot kapott, mikor a 36. percben ismét elintézett egy öngólt.

Szegény Meikayla Moore már az első orbitális baki után is láthatóan pocsékul érezte magát, a másik két öngólnál meg szinte elhagyta a lelke a testét – a közönség pedig hallhatóan felhőkölt, hogy ez tényleg megtörténik, és még a kommentátor is üvöltözésben tört ki.

A mérkőzést végül 5-0-ra nyerte az USA, íme Meikayla Moore öngóljai:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás