promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kánikula, harminchat fok is lehet hazánkban ezen a napon, itt a váratlan bejelentés - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Száraz levegő jön, sok napsütés. Íme az időjárás-előrejelzés.

A napokban általában jó időben volt részünk Magyarországon, ha volt is kevés csapadék, akkor bizony záporokra és zivatarokra számíthattunk az elmúlt időszakban, így különösebben nagy időjárási változás nem fordult elő fölöttünk. Közeledik a hétvégée, és biztos, hogy egyre többen nézik már az előrejelzéseket, hogy mi legyen a program a hétvégére, el merjenek-e indulni egyáltalán, vagy inkább az esőtől tartva maradjanak otthon, és tegyék át a programot majd későbbre?

Úgy tűnik, hogy bizony nagyon szép idő vár ránk a hétvégén is, sőt, érkezik majd a kánikula is. De, hogy pontosan mire lehet majd készülni azt az Országos Meteorológiai Szolgálat szakértői is elmondják nekünk a Youtube-on, a csatornájukat is érdemes követni, hiszen minden nap felkerül az oldalra egy pár perces kis időjárás-jelentés, amit bárhol meghallgathatunk és meg is nézhetünk.

mint megtudhatjuk, a Poly hidegfront mögött már fokozatosan elárasztja a térségünket a száraz levegő, így pedig szombattól Magarország legnagyobb részén derült és száraz idő várható majd. Miközben jelentősen melegszik majd a légkör is. Vasárnaptól is egyre több helyen kánikulára is számítani lehet majd. Ám a holnapi előrejelzésekben még láthatunk majd csapadékos zónákat, amelyekben előfordulhatnak záporok és zivatarok is.

Az Időkép azt írja, hogy hétfőn már 36 fokot is mérhetünk.

Az OMSZ Youtube-videós előrejelzésében mindent láthattok, hogy az ország egyes területein mire számíthatunk majd, hol történhetnek záporok vagy zivatarok, és hol lesz a legmelegebb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás