promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: vasárnap akár még esőnek is örülhetünk, mutatjuk, hogy hol
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nappali hőmérséklet meghaladhatja a 30 fokot.

Szombat estétől változó vastagságú fátyolfelhőzetre számíthatunk, az északi országrészben pedig átmenetileg csökken a felhőzet mennyisége. A déli megyékben erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd hajnaltájt az északi határszélen, északnyugaton ismét megnövekedhet a felhőtakaró. Az éjszaka első felében még lecsengő jelleggel lehet csapadék. Az északias szelet Sopron környékén és a Bakonyban élénk lökések kísérhetik – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 20 fok között várható, de a hidegre érzékeny északi völgyekben ennél több fokkal hűvösebb lehet az idő.

Vasárnap reggeltől a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés valószínű, de időnként összeállhatnak a gomolyok. Helyenként – elsősorban északnyugaton – alakulhat ki zápor, zivatar, de az ország nagyobb részén számottevő csapadék nem várható. Fokozatosan veszít erejéből az északias szél, délután már jobbára mérsékelt lesz a légmozgás. Zivatarok mentén átmeneti szélerősödés előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás