promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon jó hírek jöttek a magyarországi időjárásról, csupán ez az országrész lehet kevésbé boldog
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható kedden.

Az elmúlt időszakban a tavasz nagyon szép felét mutatta Magyarország felé, ugyan részünk lehetett néhány hidegfrontban az előző héten is, ám a hőmérséklet csupán néhány fokot hűlt ekkor is csak, nagy lehűléssel nem kellett számolnunk. Valószínűleg most mindenki arra kíváncsi, hogy az elkövetkező napokban milyen idő várható majd, folytatódik-e a napsütéses tavasz vagy éppen jön-e valami nagyobb változás.

Az Időkép előrejelzései szerint kedden már napos és gomolyfelhős időre lehet készülni Magyarországon,, hajnalban még csak 5-13 fokot lehet mérni, délután azonban már 23 és 28 fok között alakul majd a csúcshőmérséklet.

Zápor és zivatar csak helyenként alakulhat ki délen és délnyugaton. Majd a késő esti órákban újabb záporok, zivatarok érkezhetnek nyugat felől.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes részein milyen idő vár majd ránk kedden, és persze a videóban kis kitekintést is láthattok az elkövetkező napokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás