promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 23: A Kos kemény konfliktusok zuhatagában találhatja magát, viszont a Skorpiónak váratlan szerencseszériát hozhat majd a bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán inkább a pénzügyekben keresse a sikereket, mint a szerelemben, a Baknak azonban sínre kerülhet a szerelmi élete. Néhány csillagjegy nehezen tudja majd elkerülni a vitákat, de mindenre van megoldás. Lássuk, hogy mire számíthatsz a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Semmiképpen sem szabad belebonyolódnod felesleges konfliktusokba. Ez a nap akkor lehet eredményes, ha te is engedsz egy kicsit. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, mert nem biztos, hogy jó úton járnak a gondolataid. Maradjon meg az önbizalmad, de ha szükséges, akkor köss kompromisszumokat a környezeteddel.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben találod meg a közös hangot az emberekkel, így érdemes csak a lényegre koncentrálnod. Ha tudtál tanulni a régi hibáidból, akkor nem folytatódhat a heted. Figyelj, hogy ne ess bele kétszer ugyanabba a gödörbe. Az új módszerek nem lesznek eredményesek, neked ma valóban a rutinodra kell támaszkodnod. Ne hagyd el a komfortzónádat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szenvedélyesen vághatsz bele a mai napba, ha ki tudtad pihenni magadat. Semmiképpen ne hagyd, hogy bárki is kizökkentsen. Tudd le a fontosabb feladatokat, utána pedig már könnyedén fogsz tudni áthaladni a célvonalon.  Érzelmileg két tűz közé kerülhetsz a nap végén, de tudni fogod, hogy mi a helyes döntés.

Rák (június 22. - július 22.)

A türelmetlenséged elég sok problémát okozhat. Főleg a kommunikációdra kell figyelned, mert könnyen úgy szólhatsz valakinek vissza, hogy megsértheted. Nehéz olykor, de muszáj vagy minden mondatodat jól átgondolni, ha feszült helyzetbe keveredsz. Persze a mérgedet se fojthatod el, szóval a munka után keress olyan elfoglaltságot, amivel teljesen kiengedhetsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nemsokára határozott terveid lesznek, amiket még lehet nem kellene megosztanod másokkal. Eléggé ellened lehetnek, vagy akár le is beszélhetnek róla. Olyanokra van most szükséged, akik ösztönözni tudnak. A szerelem terén jóval szerencsésebb leszel a közeljövőben, mint a pénzügyekben. Ehhez tartsd magad, és inkább hódíts.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Új és vártatlan fordulatok kerülhetnek elő az életedben. Ezektől te nem pánikba esel, hanem pont ellenkezőleg: fel fog dobni. Bármennyire drámai is a helyzet, amiben el kell határoznod magad, úgy kell döntened, hogy az hosszú távon is megállja a helyét. Ha tanácsra van szükséged, akkor a legközelebbi barátodhoz érdemes fordulnod, aki jól tudja mit szeretnél elérni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit döcögősen indulhat a heted, de nem szabad, hogy emiatt pánikba ess. Ne hagyd, hogy bárki el tudja rontani a kedvedet. Ne sértődj meg semmin, és próbáld meg könnyedén venni az akadályokat. Pont úgy, ahogy szoktad, ne engedd ki a gyeplőt a kezed közül. Ha több megértést mutatsz, akkor az sokat segíthet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne félj, mert ha negatív szériád is volt, az hamarosan el fog múlni. Sok mindenen járhatott az agyad, de most tiszta lappal kell indulnod. Szerencsét hozhat az új bolygóállás, és a hátrányokat az előnyödre tudod fordítani. Az anyagi helyzeted is kedvezőbben alakul, akár a tartozásaidat is rendezni tudod hamarosan. Azért spórolnod nem ártana kicsit továbbra is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy közeli ismerősöd, akit a barátodnak hittél, úgy néz ki a rossz híredet akarja kelteni. Legyél résen és figyelj mindenre. A karriered körül sem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. Sok mindent helyre kell raknod magad körül, de elsősorban az a lényeg, hogy kigyomláld a negatív embereket. Szükség van a határozott énedre, szóval kerítsd elő.

Bak (december 22. - január 20.)

Minden jól alakulhat a hét elején, és a szerelmi életed is kezd sínre kerülni. Egyedül az tudja elvenni a kedvedet, ha túl sokat foglalkozol másokkal. El tudsz merülni a többiek problémáiban, sikereiben, pedig önmagadra kellene figyelned. Azért van bőven a listán olyan, ami miatt rád irigykedhetnek a többiek, ez sose feledd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kedvez a nap a kapcsolatoknak és az együttműködést igénylő dolgoknak. Használd ki a népszerűséget, és próbáld meg kicsit a javadra fordítani ezt. Bizony népszerű lehetsz, és olyasmiben arathatsz sikert ami nem éppen a te asztalod. Meg fog lepni, de örömet is fog szerezni. Szóval ez a nap tényleg fel tud tölteni energiával, ha jól kevered a kártyáidat.

Halak (február 20. - március 20.)

A csillagok mindent megkönnyítenek ma számodra. Bármilyen lehetőség is van előtted, ne félj a következményektől, hanem vágj bele. A dolgok jobban mehetnek előre, mint vártad. Szükséged lenne végre egy kis pezsgésre, de az rajtad múlok, hogy miképp csobbansz bele. Ha van párod, akkor nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Próbálj meg vele minél több időt eltölteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás