promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 8: A Szűz felé egy vihar közeleg, ami a párkapcsolatát érintheti, az Ikrek pedig egy nagyon rossz taktikát választhat mára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak mindenképpen fel kell pörgetnie a hét elejét, és a Nyilasnak is meg kell tartania a határozottságát végig. Már most is lehetnek buktatók, de mindenből van kiút. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók úgy állnak, hogy sokkal aktívabb lehetsz a kelleténél. Ha tényleg úgy érezd, hogy vannak felesleges energiáid, akkor azt próbáld meg valami hasznos időtöltéssel levezetni. Még az is jó, ha megtervezed a jövő hetedet, mert már ma sok megoldást tudsz találni a problémákra, amiket elhanyagoltál a közelmúltban.  

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet lesz ma néhány rossz lépésed, de ezek nem egetrengetőek, szóval ne csüggedj el, ha esetleg rosszul sikerül valami. Ez most a mély beszélgetések napja lehet. Nyugodtan oszd meg a problémáidat a hozzád közelállókkal, és találjatok rá együtt megoldást. Még akkor is igyekezz kiszabadulni a négy fal közül, ha abszolút nincs hozzá kedved. Már egy séta is sokat dobhat a hangulatodon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Túlságosan rá akarod erőltetni az akaratodat másokra, és ez most rossz taktika. Ellenállásba ütközhetsz, és még a közeli emberek is elpártolhatnak mellőled. Ami szúrós vélemény, azt próbáld meg magadban tartani. Az önzőséged erőteljesen megmutatkozhat, amit muszáj leszel kordában tartani. Nyugalomra van szükséged, nem vitákra.

Rák (június 22. - július 22.)

Bármi is történik, ma semmiképpen se ragadj le egyetlen dolog mellett. Több problémát tudsz megoldani egyedül, mint azt hinnéd, és a bolygók ebben nagy segítségedre lesznek. Ez a nap a sikerélmények miatt is pozitív energiákkal tölthet fel. A hetet energikusan fogod tudni kezdeni, de azért mindig pihenj le időben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók rengeteg kreatív energiával töltenek fel, amik kár lenne veszni hagyni. Az életkedved és kezd visszajönni, ami hatással lesz az alkotási vágyadra. Mindegy milyen területen munkálkodsz, a maximumot fogod tudni kihozni magadból. Nem is ártana picit felpörgetned a hétnek az elejét.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van párkapcsolatod, akkor felütheti a fejét néhány probléma. Ezeket ne mélyíteni akard, hanem találjatok rá közösen megoldást. A mai napon lépésről lépésre felépítheted magad. Mindenképpen szánj időt a pihenésre, mert az energiáid nagyon kezdenek lemerülni. Az se baj, ha a késő délutánt abszolút henyéléssel töltöd, mert utána tisztábban fogsz átlátni mindent.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tele vagy energiával hála égnek, de akkor sem szabadna túlhajtanod magadat. Lehet szeretsz előre dolgozni, de ha meg a hét közepén egy nagyobb kihívás kerül eléd, akkor nem lesz benned elég motiváció. Közben a családdal sem ártana többet kommunikálnod. Néhány vitát pont te tudnál könnyedén elsimítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma többet beszélhetsz a kelleténél, de ami nagyobb probléma, hogy egyáltalán nem gondolod végig, amit mondasz. Könnyen kihozhatsz néhány embert a béketűréséből, szóval csak óvatosan. Számolj el tízig, főleg ha kritikát szeretnél megfogalmazni. A hét elején is figyelj oda, mert könnyen a terveiddel és a teteiddel ellentétes információkat közölhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napot a kapcsolataid építésére kellene szánnod. Bár nehéz ebben az időben megfelelő társadalmi eseményt találni, de azért igyekezz mozgolódni, mert valakinek nagyon is felkeltheted az érdeklődését. Közben a te véleményed is egyre erősebben számítani fog a környeztedben. Igyekezz megtartani a határozottságodat.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy nagy séta igazán jót tehet neked a mai napon. Ki kellene tisztítanod a fejed, ami tele van felesleges gondolatokkal. Úgy kellene nyitnod a hetet, hogy a negatív dolgokat elűzöd magad körül. Az estét mindenképpen a kedvenc hobbiddal kellene töltened, és felszabadulni végre a fárasztó hétkezdés után.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha úgy érezd előjöttek a párkapcsolati problémák az életedben, akkor nem kellene elmenekülnöd előle, főleg nem másnak kibeszélni. A partnered, és te tudod, hogy mi bánt legbelül. Ha nem kommunikálsz, akkor ne várj előrelépést. Viszont ha szingli vagy, akkor még odébb van a nagy találkozás az igazival – legyél türelmes.

Halak (február 20. - március 20.)

Előfordulhat, hogy a mai napon beleszaladsz néhány nézeteltérésbe, de ezeket remekül fogod tudni kezelni. Kiválóan kommunikálsz, szóval le tudod fegyverezni az embereket. Kövesd a logikus gondolkodásod, mert abba senki sem szokott tudni belekötni. Figyelj oda a magánéletedre is – lehet van egy fontos személy az életedben, akit elhanyagoltál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás