promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató felvétel: vérfarkast fotóztak az állatkert közelében, nincs magyarázat a rejtélyes lényre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fényképes bizonyíték a vérfarkasok létezésére.

Miközben Magyarországon medveveszélyt hirdettek, Amerikában megint egy vérfarkas miatt tört ki a pánik. A Reddit-re került fel egy hátborozongató felvétel, amin egy rejtélyes, szőrös, két lábon járó lényt fotóztak, ami éppen a texasi Amarillo Állatkert kerítése előtt bóklászott. A Reddit-felhasználók teljesen ledöbbentek a látottakon, és nincs kétségük afelől, hogy egy farkasember van a felvételen.

„Látok hegyes füleket, hosszú orrot, valamit, ami faroknak tűnik, és egy csomó szőr, ami a tarkójáról lóg. Azt mondanám, Vérfarkas”

Többen is egyetértettek a férfivel, de akadt olyan felhasználó, aki szerint a képet egyértelműen photoshoppolták. Volt olyan is, aki tréfásan reagált a fotóra:

„A legfrissebb hírek szerint a Fantasztikus Róka úr a hétvégén az állatkertben követett el szeméremsértést”

„Megmondom én, mi ez: mosómedve. Nagy mosómedve!”

És igen!!! Tudtam én, hogy Logan nem halt meg!

Bármi is legyen a képen, még soha senki nem tudta egyértelműen bizonyítani, hogy vérfarkasok léteznének, pedig sokan próbálták már meg felkutatni ezeknek a rejtélyes lényeknek a búvóhelyét. Ettől függetlenül vannak, akiknek meggyőződésük, hogy már találkoztak farkasemberrel, de az általuk készített felvételek hitelessége eléggé megkérdőjelezhető.

Kevesen tudják, de Magyarországnak is megvannak a maga rémlegendái. Nemrég olyan szemtanúkkal beszélgettünk, akik állítják, hogy látták a badacsonyi görényembert, a varbói tó szörnyéről, vagy a Hundraco nevű sárkányt. Ezekről az alábbi cikkekben olvashattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás