promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy anyuka minden reggel lefotózza a lányát a suli előtt – már 10 éve
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 14 éves gyereknek folyton ugyanabban a pózban kell mosolyognia, de egyelőre élvezi.

Óriási dolog, ha az ember gyermeke iskoláskorúvá válik, az első nap a suliban mindenképpen olyan esemény, amely megérdemel egy fényképet. Egy lelkes angol anya viszont kereken 10 éve játssza el ezt a lányával.

Az 53 éves Dagny Barnett ráadásul mindig ugyanott, és ugyanabban a pózban készít felvételt Chloë nevű lányáról, aki ezek szerint kitartóan tűri a furcsa rituálét. Közel 3000 kép gyűlt eddig össze róla, amit minden bizonnyal vicces és tanulságos egymás után megnézegetni.

Igazából a fotózkodást a lány 4 éves korában (vagyis óvodásként) kezdték, így jutottak el Chloë ballagásáig, azaz a 14. életévéig. Az anya büszkesége érthetőbbé válik, ha hozzátesszük, hogy

hét év várakozás, és hét alkalommal történt mesterséges megtermékenyítés után sikerült kihordania és megszülnie gyermekét.

Most pedig egy csodálatos albummal rendelkezik arról, hogyan vált pufók kislányból nyúlánk kamasszá. Az anya fantasztikus dolognak tartja, mi mindenben változik Chloë évről évre, a képgyűjteményt ugyanis természetesen rendszeresen nézegeti.

Fotók: Profimedia

A szülő számára az sem mindegy, hogyan áll be gyermeke a pózoláshoz. A lány nem siethet annyira, hogy ne a szokásos szemszögből, kissé balra fordulva, mosolyogva, és persze iskolai uniformisban készüljön el róla a szokásos kép.

A délkelet-angliai Redhillben élő Chloë fotói így nagyjából két korszakot képviselnek: 6 éves koráig kék egyenruhában, cuki fehér zokniban pózol, míg az utána következő években fekete szoknyában és bordó blézerben.

„Chloë imádja a képeket! Egyáltalán nem stresszel rajta, amikor azt kiabálom neki, hogy tedd előre a lábadat, állj a megfelelő helyre! A régi fotókat elnézegetve mindig szép emlékek idéződnek fel az iskolás éveiről”

– mondta meghatódva az anyuka.

Arról nem szól a hír, hogy a koronavírus-járvány miatt hány fotózást kellett törölniük, és nem beszéltek arról sem, hogy meddig kívánják még folytatni ezt a meghökkentő rituálét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás