promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vizsgálódtak az idegenek: „Üvöltöttem, hogy vegyék ki belőlem!”
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy brit férfi tapasztalt különös és rémisztő dolgokat, amikor elvitték egy űrjárműre.

Hüllőszerű idegenek raboltak el egy férfit még 1989-ben, de csak most mert részletesebben beszélni a dologról. Akkoriban még megbélyegezték, netán őrültnek tartották, aki ilyen beszámolóval állt elő, mára azonban elfogadottabb lett ufó-észlelésről vallani.

A brit Phillip Kinsella nemcsak távolról látta az idegeneket, hanem azok felvitték az űrjárművükre is. Mindez nem sokkal azután történt, hogy holtfáradtan hazatért a munkából. Az éjszaka közepén arra riadt fel, hogy meztelenül egy ágyhoz van kötözve, és különös lények vizsgálgatják.

A fekvőhelyet kissé koszosnak, és meglehetősen forrónak érezte. Aztán a férfi a jobb oldalára fordult, ahol három hüllőszerű lényt vett észre. Megfigyelése szerint nem kommunikáltak egymással, viszont ködszerű anyag vette körül őket.

„Iszonyatosan megrémültem, különösen azután, hogy észrevettem, hogy valamilyen furcsa eszközt szereltek a testem alsó részére. Előbb megkövültem, majd ordítani kezdtem, mert azt akartam, hogy vegyék ki belőlem”

– emlékezett vissza Phillip a hátborzongató részletekre. Azért is ijedt meg ennyire, mert a „műszer” nem tűnt mesterségesnek, sokkal inkább organikusnak, mintha a teste szerves részévé vált volna.

A lények azonban ügyet sem vetettek rá, a férfi semmilyen együttérzést, szimpátiát, netán szeretetet nem tudott leolvasni róluk. Aztán egy „szürke” lény jelent meg, és a műszer eltűnt, akárcsak a három hüllőszerű idegen.

A szürke lény ezután gondolati úton közölte vele, hogy most már felöltözhet, és a rémült férfi nem sokkal később a földre is visszatérhetett. Phillip a következő napon érdekes elváltozásokat tapasztalt a testén, ezek bizonyították, hogy nem álmodott.

Mint kiderült, az ikertestvére, Ronald szintén hasonló élményt élt át 1982-ben. Phillip jobb füle mögött is ő fedezte fel a három darab háromszögletű jelet, amelyek a férfi jobb karján is ott voltak. Később heves orrvérzések gyötörték, és ezek csak két év elteltével szűntek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás