promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: muszáj leszel higgadt döntéseket hozni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kapkodás abszolút nem lesz kifizetődő. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Az aprólékosságod kifizetődő lehet ezen a napon. Ne csak másokat, de saját magadat is ellenőrizd, mert ekkor mehet gördülékenyen minden. Bármilyen projekt, amibe belevágsz, legyen az akár egy ügy elintézése is, az sikeres lesz így, szóval ne aggódj a kudarc miatt. A sok teher miatt muszáj leszel este végre kikapcsolni. Ne engedd, hogy járjon az agyad.  

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás a legjobbat hozhatja ki belőled, ha engedsz neki. A környezetedet szabályosan el tudod bűvölni, és mindenkit le tudsz venni a lábáról. Láss az emberek mögé, és add meg nekik, amit hallani szeretnének. A romantikának is különösen jól kell mennie. Ha van párod, akkor tisztázhatjátok az esetleges problémákat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A művészet nagyon jól tud inspirálni. Kezdd úgy a reggeled, hogy meghallgatod a kedvenc zenédet. Meglátod, ha pozitívan állsz a dolgokhoz, akkor az nagyon erős lökést tud adni mindenhez. A barátaiddal való beszélgetések is ösztönzőek lehetnek. Ne félj elmerülni a mélyebb témákban, és megnyílni, mert ez nyithat meg egy  új utat számodra.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma a figyelem rád irányulhat, de nem biztos, hogy pozitív szempontból. Próbáld elkerülni, hogy hibázz bármiben is, különben te leszel most a fekete bárány a környezetedben. Amúgy sem szeretnél most reflektorfényben lenni, még úgy sem, ha valami jó dolgot teszel le az asztalra. Csináld meg az alap dolgokat, aztán húzódj háttérbe.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új érdeklődési köröket fedezhetsz fel, amik teljesen lenyűgözhetnek. Mindig szívesen sodródsz az újdonságok felé, de közben már meglévő projekteket hanyagolhatsz. Előbb legyen befejezve valami, aztán mehetsz tovább. A vonzerőd egyre nagyobb lesz, amit ha szingli vagy, akkor ki is tudsz használni. Legyél merész és kezdeményezz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet egy családtag, de akár egy munkatársad is. Ne akarj rögtön magadnak igazat adni, se drasztikus eszközökhöz folyamodni, különben elfajulhat a dolog. Simítsd el az ügyet, és minden mondatod előtt számolj el legalább háromig. Este kapcsold ki végre az agyad, különben túlterheled.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igazán elemedben érezheted magad. Világmegváltó terveket szövögethetsz, amiket szívesen osztasz meg másokkal. Lehet először csak tréfálkozásnak gondolod, pedig sok mindent hasznosíthatsz belőle, ha szortírozol picit. Nagy kedved van mostanában kimozdulni, na meg a bulikhoz, pedig vissza kellene fognod magad még picit. A biztonság legyen az első, nehogy visszanyaljon a fagyi.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fontos változások várhatóak az életedben. A mostani munkáddal és projektjeiddel megalapozhatod a későbbi sikereidet. Ne aggódj, még akkor sem, ha nem vagy olyan pozícióban, mint kellene. Legyél mindenképpen szorgalmas és kitartó, bárhol is jársz most. Közben nem ártana figyelmesebbnek lenned ma, kicsit szétszórtan kezded a napot.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezen tudod elviselni a kötöttségeket, és ez most erősen elő fog jönni nálad. Szabad akarsz lenni, és új kalandokat szeretnél keresni. Azért vigyázz, hogy ezekkel az új kihívásokkal ne lépj át semmilyen határt. Nehezebben tudsz szót érteni a környezeteddel ilyenkor, és ha nem vigyázol, akár meg is sértheted őket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Koncentrálnod kell arra is, hogy hóbortosabb vagy a kelleténél, és egy tréfa akár rosszul is elsülhet. Akad néhány ember, akik nagyon érzékenyek a környezetedben. Ettől függetlenül épp itt az ideje, hogy picit felszabadulj, és kiengedd a gőzt.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány váratlan fordulat nehezítheti meg a napodat. A rutinod segíthet minden pácból kimászni, szóval ne ess pánikba. Keresd magadban a megoldást, mert ott van, még ha picit ásni is kell hozzá. Előtérbe fog kerülni a kitartó éned. Jó alkalom, hogy megszabadulj valamilyen káros szenvedélytől, ami régóta kísért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás