promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: megoldódnak a problémák, vagy még több jön?
Borítókép:  Caiaimage/Rafal Rodzoch - Getty Images/Caiaimage
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt mindenre felkészülni, de mint mindig, most is segítenek a csillagok.

Kos (március 21. – április 20.)

Felütheti a fejét néhány probléma, ami egy kicsit lazább hozzáállást igényel, szóval a barátaidra lesz szükséged, hogy meg tudd őket oldani. Hallgass mindenképpen a tanácsaikra, mert jól tudnak jelenleg neked segíteni. Akár ki is öntheted nekik a szívedet, ha van olyan dolog, ami nagyon emészt legbelül.

Bika (április 21. – május 20.)

Kicsit stresszes a világ körülötted és az emberek is. Az lenne a legjobb, ha megteremtenéd magadnak a nyugalom szigetét, és picit elvonulnál. Ne engedj be oda semmilyen problémát, csak magaddal törődj. Lehet elsőre önzőnek hangzik, de hidd el, szükséged van erre. Ha megteheted még a telefont is kapcsold ki.

Ikrek (május 21.– június 21.)

Családi problémák üthetik fel a fejüket. Ha van családod, akkor a pároddal és a gyerekeddel picit nehezebben érthetitek meg egymást. Rajtad is múlik, hogy meg tudjátok-e találni a közös hangot. Picit türelmesebbnek kell lenned velük. Hidd el, nem tűnik úgy, hogy most ők fognak engedni. A legfontosabb, hogy ne tegyél megjegyzéseket.

Rák (június 22. – július 22.)

Jobban oda kellene figyelned, mit mond a párod. Egy régi problémára találhatsz megoldást, ha a segítségét kéred. Amúgy is be kellene vonnod a hétköznapi dolgokba, nem kell egyedül cipelned a terheket.  Egy olyan meglepetésben lesz részed ma, ami jókedvre fog deríteni. Elégedetten zárhatod ezt a napot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A Hold az Oroszlán jegyében jár, te pedig túlköltekezheted magad. Jobban járnál, ha csak addig nyújtozkodnál, ameddig a takaród ér. Nincs itt az ideje, hogy nagyon elengedd magad. Hallgass a lelkiismeretedre, sok mindenben segítségedre lehet. A problémáid szép lassan meg fognak oldódni, de a türelmedre és a kitartásodra nagy szükséged lehet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Fel kellene venned a kapcsolatodat néhány régi ismerősöddel. Az élet kicsit elsodort titeket, pedig ők is örülnének, ha keresnéd őket. Az egyikük ráadásul nagy segítségedre lehet egy projektben, amit kölcsönösen élvezni fogtok. Sok szép emlék kerülhet elő, ha nosztalgiázásra adod a fejedet. Ez ki is húzhat a depresszióból.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ma nagyon gördülékenyen mehet minden. Próbáld meg hamarabb letudni a munkádat, és akkor lesz időd és energiád a magánügyi dolgaidat is rendezni. Ha nagyon kötött a dolog, akkor utána inkább már ne foglalkozz semmivel, csak a kikapcsolódással. Igyekezz kiszabadulni a négy fal közül, a szabadban nagyon jól fel tudsz töltődni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Jupiter és a Plútó együttállása nagyon a segítségedre lehet. Ha egy bonyolult ügyben tiszta vizet kell öntened a pohárba, akkor itt az idő, hogy megtedd. Az őszinteség amúgy is éles fegyvered lehet most. Még egy olyan embert is lebuktathatsz, aki rosszat akar neked. Úgy kezeled a helyzetet, hogy másokat semmiképpen ne sérts meg vele.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Rengeteg izgalmat tartogathat a számodra a mai nap, és új emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha ehhez kicsit mélyebben a pénztárcádba kell nyúlnod, ne törődj vele, mert meg fog térülni. Az a legjobb, ha a párodat is bevonod ebbe az egészbe. Ha szingli vagy, akkor felkeltheted valakinek az érdeklődését.

Bak (december 22. – január 20.)

Eléggé kritikus vagy a környezeteddel, és könnyen áteshetsz a ló túloldalára. A megjegyzéseidet nem is veszed észre, ráadásul sértőek lehetnek. Figyelj oda mit mondasz, és próbálj meg kicsit kedvesebb lenni. Ha a partneredet bántod meg, akkor ő nagyon rosszul fogja viselni ezt, és még veszekedéssé is fajulhat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kezdenek feltorlódni az elintéznivalóid. Ez mindig megesik veled, mostanság meg főleg nehezebben tudod tartani a határidőket. A fontosabb dolgok mindig előrekerülnek, de a kisebbekről közben megfeledkezel. A pároddal is lehetnek problémák, ráadásul ő pont nincs olyan kedvében, hogy bármiben is segítsen neked. Kezd el összekapni magad!

Halak (február 20. – március 20.)

Jobban oda kellene figyelned az egészségedre. Nem árthat, ha elhagysz néhány rossz szokást. Azon is gondolkozz el, eleget mozogsz-e mostanában. A karantén után nem biztos, hogy teljesen visszatértek az energiáid, pedig rá kellene venned magad. Minden kezdet nehéz, de ha belevágtál, akkor nagyon fogod élvezni. Utána megkönnyebbülsz, és jól fogod érezni magad a bőrödben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás