promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pierce Brosnan csúnyán pofára esett – Ezt nehéz lesz kihevernie!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori James Bond, Pierce Brosnan már majdnem egy éve árulja 100 millió dollárért gyönyörű luxusházát Malibun, de egyetlen ajánlatot sem kapott rá, így muszáj volt komoly döntést hoznia.

A 68 éves Pierce Brosnan sokak szerint még most is a világ egyik legsármosabb színésze, aki a James Bond-filmeknek köszönhetően óriási népszerűségre tett szert – de úgy látszik, hogy az ingatlanpiacon nem olyan szerencsés, mint a nagyvásznon, ugyanis hiába próbálta eladni nagyjából egy éven keresztül a Malibun található otthonát, sajnos nem járt sikerrel, ezért inkább megtartja magának.

Pierce Brosnan 100 millió dolláros luxusházára egyetlen ajánlat sem érkezett, pedig bőven akad különlegesség a Thaiföld által inspirált dupla ingatlanban, amiben öt hálószoba és tizennégy fürdőszoba található – ráadásul van benne gourmet konyha, konditerem, moziszoba és persze szauna is.

Elég valószínű, hogy Pierce Brosnant rendesen szíven ütötte, hogy nem tudta pénzzé tenni az óceánparton fekvő csodaházat, de így legalább tovább élvezheti a meseszép kilátást, a nyugalmat és a csillogó életet, amire olyan sokan vágynak.

Kukkants be Pierce Brosnan otthonába, és ámulj, hogy milyen luxusban él a világsztár:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás