promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex iszonyatosan kiakadt – neki sem tetszik a YouTube merész döntése
Borítókép:  ByeAlex / RTL Klub
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex úgy látja, hogy aki nem bírja a kritikát, az ne menjen közösségi felületre.

A YouTube úgy döntött, hogy innentől nem fogja megmutatni a dislike-ok számát a videói alatt. Mostantól csak az lesz publikus, hogy mennyi like érkezett egy anyagra, na meg persze maradnak a kommentek is, amit amúgy továbbra is kikapcsolhatnak a feltöltők.

A cég arra alapozta a döntését, hogy az egyik tesztjükben, amikor a felhasználók használhatták ugyan a dislike gombot, de nem láthatták a számláló eredményét, akkor kevésbé fordult elő az úgynevezett „dislike-zaklatás”.

A trollok persze be szoktak olykor támadni néhány videót, de ha egy anyag valóban jó, akkor nem tudnak akkora dislike cunamit zúdítani rá, hogy hatással legyen a közönségre.

A funkció azért is volt hasznos, mert könnyen ki lehetett szúrni azt is, ha valaki valamilyen átverős anyagot töltött fel, aminek semmi köze ahhoz, amire rákerestünk.

ByeAlex nem rejtette véka alá a véleményét, akinek abszolút nem tetszik a változtatás.

„de utálom már ezt a písziskedést. aki nem bírja a kritikát ne menjen közösségi felületre feltölteni. sztem kifejezetten fontos az a k*rva dislike is! mert a következő majd az lesz, hogy az se lesz, meg like bar se.
én kaptam már annyi féle kommentet meg reakciót, amit elképzelni is nehéz, de mindig kiálltam a munkáimért/magamért.
ha a saját oldalamról nézem, akkor meg amúgy is mindig azt mondtam, hogy egy előadó nem csak a tapsért áll a színpadon, néha kővel is megdobálják.
én is azt tartom, hogy pl. ami mondjuk a facebookon megy kommentekben sokszor túlzás, és igenis szabályozni kellene jobban.de én pont a like bar jelenlétét mindig is fontosnak gondoltam. egyébként is, aki akarta kikapcsolhatta eddig is… én sosem tenném”

– írta a Facebook oldalán az előadó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás