promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elpusztult a kockásfülű nyúllal alvó mókusbébi, akit a Mályi Madármentők gondoztak
Borítókép:  Madármentő Állomás Mályi - Bird Rescue Facebook
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mókusbébi állapota egyik pillanatról a másikra leromlott.

Az elmúlt egy hétben gyakorlatilag napi szinten lehetett hallani a megmentett kis mókusról, akit a a Mályi Madármentő Állomás munkatársai február 25-én hoztak el Miskolcról, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Ápolási Otthonának kertjéből.

A bébit valószínűleg az anyukája ejthette le és így találták meg az Otthonban dolgozók. Azóta a Madármentők gondozták, etették őt, kétóránként kapott tápszert, majd rögtön aludni ment. Az emberek folyamatosan követték, ahogy a kis mókus az étkezések után egy kockásfülű nyúl ölében szunyókál, akire a gondozók szerint pótmamájaként tekintett.

A kis mókus állapota nemrég elkezdett romlani, a Mályi Madármentők szerint az első perctől kezdve nagyon rossz volt az emésztése és kedd estére már leromlott az állapota. A gondozók mindent megtettek azért, hogy megmentsék őt, de végül szerda hajnalban elpusztult.

Az Állomás Facebook-oldalán közölt szomorú hír alatt rengeteg komment olvasható, amiből látszik, hogy nagyon sokan figyelemmel kísérték a mókusbébi mindennapjait, és szurkoltak azért, hogy egyszer visszatérjen a természetes környezetébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás