promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem tudom, hogy ezt mivel érdemeltem ki” - Nyilvánosan alázták meg Lakatos Márkot, Kajdi Csaba most túl messzire ment?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk természetesen nem hagyta szó nélkül Kajdi Csaba gúnyos videóját.

Talán nem túlzás az ország legstílusosabb véleményvezérének nevezni az ismert stylistot, Lakatos Márkot, aki általában csipkelődő stílusban nyilvánul meg a legtöbb olyan eseményről, ami a magyar celebeket érinti – vagyis, ha balhéznak a hazai hírességek, akkor ő is szinte mindig be szokott szállni a perpatvarba egy jól irányzott TikTok videóval, amivel rendszeresen nagy tömegeket képes szórakoztatni.

Az utóbbi időszak elég megterhelő volt Lakatos Márk számára, ugyanis kirúgták a Reggeli című műsorból, ez pedig érezhetően nagyon megviselte őt, így el is gondolkozott pár dolgon, hogy merre menjen tovább az élete. Elhatározta, hogy a körülmények ellenére pozitívan tekint a jövőre, új kalandokba vág, és közben a mentális egészségére is kiemelt figyelmet fordít – Kajdi Csabának viszont sikerült egy olyan gúnyos videót készítenie róla, amivel eléggé kizökkentette:

@kajdicyla Cyla Híradó - Élő kapcsolás #cyla #cylaofficial original sound - Csaba Kajdi

Úgy tűnik, hogy Cyla paródiája szíven ütötte Lakatos Márkot, ugyanis ő is közzétett egy videót, amiben reagált rá. A stylist nehezményezte, hogy egykori barátja, Kajdi Csaba pont akkor rúg belé, amikor a földön van, ráadásul mindezt úgy, hogy előtte egy privát üzenetben kedves volt vele.

„Nem tudom, hogy ezt mivel érdemeltem ki”

– fakadt ki Lakatos Márk a videóban.

A híresség szerint Kajdi Csaba nyilvánosan megalázta őt, és nem érti, hogy ezt miért kellett, főleg ebben a helyzetben. Látszott Lakatos Márkon, hogy valóban nagyon rosszul esett neki az, hogy Cyla az ő fájdalmán poénkodik – valószínűleg úgy gondolta, hogy ennél azért több emberség van benne, főleg a privát üzenete után, amiben biztosította arról, hogy együtt érez vele.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk teljes reakcióját:

@lakatosmarkstyle #kollázs vele: @Csaba Kajdi Csillagszórók! Szerintetek mitől van így Csabikánk így betorzulva? Mert rángatja az ideg vadul Én soha nem raknék ki róla hasonlót... #foryourpage #fyp #nekedbelegyen #nekedbe #fy #magyartiktok #csilagszóró eredeti hang - Lakatos Márk
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás