promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékeztek? Katka rendszeresen furulyázni tanult Frenkin, durva videó a Való Világ hőskorából
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az akkoriak sem voltak szendébbek a maiaknál.

Sok kritika éri manapság a Való Világ 11. magyarországi szériáját. Leginkább azért szapulják a villalakókat, mert igénytelenek, gátlástalanok, erkölcstelenek, rondán beszélnek és közönségesek. De vajon nem volt ez így korábban is?

A múlt megszépíti a reality harmadik részét is, amely 2003 legvégén került adásba az RTL Klubon, és egészen 2004 júniusáig tartott. Egy Milo nevű csendes srác nyerte meg az első hellyel járó rengeteg pénzt, és olyan lakótársai voltak, mint a később műsorvezetővé avanzsált Leo, az ayahuasca-teaszeánszról (is) elhíresült Béres Anett, vagy a szép szőke Ágica.

És ott volt Katka és Frenki, akikre ma már talán kevesebben emlékeznek, pedig a lassan 40 éves hölgy (valódi nevén Malis Katalin) a harmadik helyen végzett a komoly versenyben. Az idősebb generációk pedig arra is emlékeznek, hogy ennek érdekében minden női praktikát bevetett.

Érdekes édeshármast alkotott Frenkivel, illetve annak barátnőjével, Szilvivel, akit a srác még a külső világból vitt magával a villába. Amikor azonban a lányt kiszavazták, a heves vérű Frenki nem tudott uralkodni az ösztönein, és onnantól kezdve Katkával csillapította a vágyait. A lenti 18+ videó arról árulkodik, hogy egyikük sem szégyellősködött ezen a téren.

Jó pár évvel később a Bors megkereste a bent botrányhőssé vált Katkát, aki elárulta, hogy a villaszexek miatt aztán évekig szenvedett, és bizonyos fajta bélyeg is rákerült a civil világban. Úgy tűnt, hogy odabent elveszítette minden gátlását, szívesen elégítette ki alkalmi partnerét bármilyen körülmények között, ez pedig később megbosszulta magát.

„Abban az időben nem volt valami elfogadott dolog a szex. Elég ciki volt, több év kellett, mire ezen túljutottunk. Akkor még nem ilyen szabad felfogásúak voltak az emberek”

– nyilatkozta pár éve a Borsnak. Az Indavideo pedig megőrizte, hogy mit jelentett annak idején a szabad felfogás:

KATT IDE, ha 18 éven felüli vagy!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás