promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Majkáról: tényleg ilyen valójában a rapper?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis végre elmondta, valójában miért váltak szét Majkával.

Magyarország egyik legsikeresebb duója volt Majka és Curtis, akik ugyan 2018-ban egyszer már szétmentek Curtis akkori drogproblémái miatt, de később újra összeálltak, és ismét hatalmas koncerteket adtak. Nyáron nagy port kavart, mikor kiderült, hogy megint külön utakon folytatják tovább, ráadásul egyből felmerült, hogy ismét a kábítószer áll a döntés hátterében, de ez nem így volt: állítólag sokkal inkább Majka hozzáállása miatt hozta meg ezt a döntést Curtis.

Majka nyáron egy elég félreérthető posztban búcsúzott el Curtistől, ami leginkább azt eredményezte, hogy egyre többen gondolták úgy, hogy ismét drogproblémája van a rappernek, aki éppen az RTL-en futó Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepel. Curtis most a műsorban tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy azóta nem is beszéltek Majkával, ráadásul már azt is bánja, hogy az első nagy botrány után kibékültek, és újra elkezdtek közösen zenélni.

Curtis elmondása szerint Majka egyáltalán nem egyenrangú félként kezelte őt, hanem kiemelte magát, pedig nem így kellett volna lennie. Főleg emiatt döntött úgy Curtis, hogy búcsút mond Majkának, mivel nem akarta, hogy továbbra is másodhegedűsként legyen kezelve mellette.

Vagyis hiába tűnt úgy a külvilág számára, hogy Majka végig támogatta Curtist, ezek alapján se barátként, se üzlettársként nem volt mellette – bár lehet, hogy erről ő teljesen máshogy vélekedne, hiszen az ő oldalát még nem ismerjük annyira.

Curtis tisztázta, hogy tényleg nem kábítószerezik, és egyebek között a Celeb vagyok, ments ki innen!-t is ezért vállalta el, hogy mindenki lássa, hogy nem függő. Régebben a poklok poklát is megjárta a drogok miatt, rengetegszer félt, de végül az elvonó, az azt követő terápia, a családja és az akaratereje segített neki abban, hogy örökre hátat fordítson a függőségnek.

Itt lehet megnézni a Celeb vagyok, ments ki innen! jelenetét, amiben Curtis részletesen mesél a Majkával való kapcsolatáról és az egykori függőségéről is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás