promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy belevaló fickó kibérelt egy pornósztárt, hogy extrém helyen szexelhessen vele
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi két régi vágyát is teljesítette egyszerre.

Alighanem a legtöbb férfinak vannak titkos szexuális vágyai, amelyeket egyszer szeretne megvalósítani a partnerével. Egy Zachary Zane nevű fickónak rögtön két legyet is sikerült ütnie egy csapásra, és az íróként és szextanácsadóként működő férfi részletesen be is számolt a dologról.

Az első kívánsága az volt, hogy egy pornósztártól leshessen el fogásokat az ágyban, másrészt pedig csatlakozni kívánt a Mile High Clubhoz. Az angol szlengben így nevezik azokat, akik egy repülőgép fedélzetén, fenn a magasban tudnak szexelni a párjukkal.

Zachary mindezt nem bízta a véletlenre, hanem kibérelt egy kisrepülőt magának. Annak az utasterében alakították ki a vörös selyem ágyneművel izgatóbbá tett fekvőhelyet, amely lényegében faltól falig elfoglalta a gépet.

A férfi nem számít kezdőnek, saját bevallása szerint ugyanis már túl van több orgián, lefeküdt celebekkel is, illetve maga is rendezett szexpartikat. A mostani kalandhoz pedig kibérelte a pornósztár Ryan Keely-t, aki már az érettebb korosztályhoz tartozik.

Zachary nagyjából fél éve ismeri őt, de már az első pillanattól kedve szottyant lefeküdni vele. Csaliként azt dobta be, hogy az aktust videóra vehetik, így a szőkeség az OnlyFans erotikus oldalon keresztül szép kis bevételt termelhet belőle.

Az üzlet megköttetett, így az alkalmi pár repülőre ülhetett (pontosabban fekhetett). A férfi – biztos, ami biztos – bekapott előtte egy potencianövelőt is, nehogy felsüljön odafent. A pornócsillagnak is új volt a helyzet, így kissé idegesen láttak neki a dolognak.

Mivel Zachary 193 cm magas, Ryan pedig 175, ezért nagy kunsztokkal eleve nem számoltak a szűk repülőn. Valamelyest megnyugtatta őket, hogy a pilótájuk semmit sem hall a dologból, mivel zajszűrős fejhallgatója van, és folyamatosan kommunikál az irányítással.

Odafent a pornósztár egyfajta bemelegítéssel, egyszemélyes show-val kezdett, majd felszólította a férfit a szeretkezésre. A nő feküdt alulra, a férfinak tehát – úgy tűnt – a misszionárius póz maradt az egyetlen választása. De aztán mindkettejük meglepetésére a kutyapóztól a tehenészlány-pózig sok mindent ki tudtak próbálni, az időközben magabiztossá vált férfi pedig valóságos szexistennek érezte magát odafenn.

„Miután mindketten elmentünk, fáradtan ledőltünk a matracra, a végtagjaink összefonódtak. Órák óta csúcson volt az adrenalinunk, így az orgazmussal végre megnyugodhattunk… Elképesztő élmény volt, pedig átéltem már jó néhány rázós dolgot, és ezen a téren mindig egyre feljebb kerül a léc”

– összegezte a tapasztalatait Zachary.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás