promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vagina alakú csúszda és pénisz formájú mászóka került a játszótérre, de van itt még több hajmeresztő dizájnú gyerekjáték is
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van, ahol lefejezett zebra, és pucsító Pókember várta a játszani vágyó gyerekeket.

Az internet telis-tele van érdekes dizájnú játszótéri elemekkel, illetve olyan gyerekjátékokkal, amelyek bizarr, már-már a közizlést sértő látványa örökre beleégnek az ember retinájába, ha egyszer rájuk bukkan. Szerencsére ezek a játékok már nem találhatók meg sehol sem, hiszen manapság szigorú szabályokhoz kötik akár a játszóterek megtervezését és kivitelezését, de nem is lehetne kitenni egy búcsúba mondjuk a nyílását mutogató, Pikachu alakú ugrálóvárat, vagy a félreérthetetlen pozícióban pucsító Pókembert.

Az internet azonban nem felejt, ami egyszer oda felkerül az ott is marad. Mi most egy olyan összeállítást hoztunk, amelyben megmutatjuk ezeket a nevetséges játszótereket és gyerekjátékokat, a maguk extrém, felháborító, vagy szégyenteljes dizájnjaival.

Kezdjük is mindjárt az említett Pikachu alakú ugrálóvárral. Kétségtelen, hogy a villámokat szóró kis sárga nyuszira emlékeztető Pokémon mindenki kedvence volt, aki csak látta a sorozatot, és nincs olyan gyerek, aki ne akarna rögtön berohanni egy ilyen ugrálóvárba. A kicsiknek persze semmi rendellenes nem tűnik fel ezen a játékon, de a szülők furcsa szemmel néznének, ha egy ilyen ugrálóvárban játszanának a gyerkőcök.

Ha már szóba jött a búcsú és a felfújható játékok: nézzétek csak meg ezt az óriáscsúszdát. A gyerekeknek biztos tetszik, hogy át kell vergődniük magukat egy akadályon ahhoz, hogy le tudjanak csúszni a csúszdán, de képzeljük csak magunkat az apuka helyébe, mit lát alulról, miközben várja a kicsit a csúszda alján.

Ugyancsak egy ugrálóvár - ezúttal a Marvel-filmek és a szuperhősök szerelmeseinek. Melyik kisgyerek ne akarna ugrálni ebben a Pókemberes ugrálóvárban? No persze ők nem is látják a problémát!

Ezt a szoborcsoportot több szempontból sem tudjuk hova tenni. Mi lehet ennek a funkciója? Végigmehet a gyerek a pisilő figurák alatt? Vagy itt végezhetik el a kisdolgukat a játszótéren játszó gyerkőcök?

Ez is egy egészen érdekes kivitelezés, ugyanakkor rendkívül veszélyes is. Normális szülő nem hagyná, hogy a gyereke egy ilyenről csússzon le, de biztosak lehetünk benne, hogy történtek is sajnálatos balesetek.

Ehhez a játékelemhez egyszerűen nem tudunk mit hozzáfűzni, csupán próbáljuk elképzelni, mi járhatott a tervezőjének a fejében.

Oroszországban számos furcsaságot találhattak régen azok a szülők, akik játszótérre vitték a gyerekeket. Elég, ha csak ránézünk erre a lefejezett zebrára...

...de itt van egy szögesdróttal körbekerített, egyébként príma játszótér is...

...erről a minimalista játszótérről nem is beszélve, ahol csak egy motor található.

Végezetül pedig egy furcsa alakú mászóka, amire nem biztos, hogy szívesen felengednénk a gyerekünket.

(Via Liked)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás