promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk keményen nekiment G.w.M-nek, aki meglepő módon reagált a beszólásra
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk G.w.M várandós szerelmét, Kulcsár Edinát sem kímélte.

Nemrég szinte az egész ország jót nevetett azon, hogy G.w.M testét egy nyelvtanilag helytelen tetoválás díszíti, ugyanis az van ráírva a rapperre, hogy „Soha ne mond, hogy soha!” – pedig úgy lett volna helyes, ha a „mond” helyett „mondd” szerepel rajta.

Természetesen a félelmet nem ismerő Lakatos Márk is reagált a bizonyos szempontból egészen mókás esetre, ráadásul a tőle megszokott csípős humorral:

„Komolyan, miért veritek magatokat annyira, hogy a szerencsétlen G.w.M-nek helyesírási hiba van a tetoválásában? Hát miért nem annak örültök, hogy egyáltalán eszébe jutott egy közmondás?”

Lakatos Márk persze nemcsak G.w.M-en köszörülte a nyelvét a napokban, ugyanis Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi meg megkapta tőle a magáét:

Sokan azt hitték, hogy Lakatos Márk és G.w.M között ezek után hatalmas balhé alakul ki, de a rapper mindenkit meglepett, mikor mosolyogva közölte, hogy imádja a stylistot, és nem tud haragudni rá.

Lakatos Márk természetesen erre is készített egy reakcióvideót, amiben elárulta, hogy ő is nagyon szereti G.w.M-et, és ez csak baráti piszkálódás – de aztán elterelte a dolgot a G.w.M gyermekével várandós Kulcsár Edina irányába, és eléggé odaszúrt a párnak, hiszen az egykori szépségkirálynő nemrég furcsa módon azt mondta, hogy nem tudja, hogyan esett teherbe:

„Azt olvastam, hogy állítólag Edina nem érti, hogy mitől terhes. Kérlek nyugtass meg, hogy te legalább érted, mert ha te sem, akkor azonnal kihallgatást kell kérnünk Ferenc pápától, mert ilyen ügyekben ő az illetékes”.

Lakatos Márk ezzel persze arra utalt poénosan, hogy minden bizonnyal nem a csodának köszönhető a baba, hanem természetes úton fogant meg, Kulcsár Edina pedig azóta már elárulta, hogy valójában azért nem értette, hogyan lett terhes, mert végig fogamzásgátlót szedett.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás