promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Tóth Andi ritkán látható testvére, akinek esküvőjén még Marics Peti is jelen volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi végre közös képet posztolt ritkán látható testvérével.

A hétvégén tartották Tóth Andi ritkán látható testvérének esküvőjét; ezen jeles alkalomból pedig az énekesnő hazatért Romániába, hogy bátyjával együtt ünnepelhessen. Természetesen vele tartott új párja, Marics Peti, akivel nagyon jól érezték magukat a lagzin.

Akik eddig kételkedtek abban, hogy Andi és Peti kapcsolata komoly, azok most nagyot tévedtek: a dekoratív és tehetséges énekesnő az esküvőn mutatta be a családjának szerelmét, majd a 24 órán át elérhető Insta Storykba feltöltött videók alapján jókedélyűen táncoltak együtt a rokonsággal.

Tóth Andi vasárnap este néhány képet is megosztott a közösségi oldalán, amelyeken nemcsak azt láthatjuk, hogy szerelmesen összebújik Marics Petivel, hanem végre megmutatta testvérét, aki most vette el szíve választottját. A Németországban dolgozó férfiről első ránézésre meg sem tudnánk mondani, hogy Tóth Andi bátyja lenne, nem sok külső hasonlóságot tudunk felfedezni kettejük között. Ennek a képnek köszönhetően viszont most mindenki megtudhatja, hogy így néz ki az énekesnő ritkán látható testvére, aki most már hiába tetszene meg Andi bármelyik női követőjének is, hiszen ahogy a büszke lánytestvér az Instagram-posztjában is fogalmazott:

„elkelt”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás