promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M féltékeny Kulcsár Edina párjára? Gyanúsan hallgat a rapper
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M vajon botrányt csinál Kulcsár Edina partnere miatt?

Néhány napja jelentették be a Dancing with the Stars idei évadának versenyzőit, akik között ott van Kulcsár Edina és párja, Bonyhádi Ferenc. Kulcsár Edina elmondása szerint nagyon várja már, hogy partnerével együtt a parkettre léphessen és tisztában van vele, hogy nagyok sok időt és energiát kell szánnia ahhoz, hogy minden szombaton maximális teljesítménnyel tudjon tökéletes produkciót nyújtani.

„Imádok táncolni, bár ide ez nem lesz elég. Brutálisan sok munkát kell majd beletenni, de ettől függetlenül nagyon várom. Kíváncsi vagyok, hogy mit tudok kihozni magamból, pontosabban, hogy a táncpartnerem mit tud kihozni belőlem. Őt még nem ismeritek, hiszen a korábbi évadokban még nem táncolt, így most együtt vágunk neki az ismeretlennek”

- fogalmazott Edina.

Edina követői nagyon örülnek annak, hogy az egykori szépségkirálynő is benne lesz a TV2 táncos showműsorának idei évadában, azonban feltűnt nekik, hogy párja, G.w.M egy árva szót sem reagált erre az örömteli bejelentésre. Egyesek szerint a rapper azért hallgat ennyire, mert nem örül annak, hogy szerelme egy másik férfival lesz összezárva egy próbateremben, és nagyon sok időt fog vele együtt tölteni a következő hetekben.

Van, aki azt gondolja, hogy G.w.M majd féltékenységi jelenetet fog rendezni, míg mások Edinánál érdeklődtek arról, hogy párja mit szól ahhoz, hogy szerepelni fog a műsorban. Az egyik bulváros Facebook-csoportban az egyik kommentelő azt írta, hogy szerinte "G.w.M majd megpukkad a féltékenységtől", majd hozzátette, hogy "biztos össze fog veszni Edinával".

„Megvádolja majd, hogy megcsalja a táncpartnerével...ezzel viszont csak saját magát fogja minősíteni. Remélem egyébként, hogy lesz egy ilyen féltékenységi kitörése, mert akkor legalább Edina is látja majd, hogy G.w.M még mindig csak egy hisztis fiú, aki feltűnési viszketegségben szenved. Szóval hajrá Edina, szurkolok neked a műsorban is és a magánéletben is!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás