promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz ott szúrt oda Tóth Andinak és Marics Petinek, ahol a legjobban fáj nekik
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz még a rezsicsökkentést is megemlítette a posztban, amiben Tóth Andiról és Marics Petiről értekezik.

A minap bombaként robbant a hír, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és Tóth Andi valóban összejött a VALMAR énekesével, Marics Petivel. A fiatal pár egy puszilkodós Insta Storyval közölte a románcot a követőkkel, nem kis port kavarva ezzel. Igaz, hogy elsőre sokan azt hitték, hogy mindössze egy jól kitervelt átverésről van szó, de mégis úgy tűnik, hogy a két sztár tényleg szerelmes egymásba, és végre a nyilvánosság előtt is felvállalják a kapcsolatukat.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, természetesen a Való Világ 4 győztes alfahímje, Alekosz sem bírt elmenni szó nélkül a bulváresemény mellett, ami lázban tartja az egész országot – bár úgy tűnik, hogy ő nincs túlzottan pozitív véleménnyel Tóth Andi és Marics Peti románcáról, emögött pedig könnyen lehet, hogy egy kis féltékenység rejlik, hiszen a valóságshow-sztár nem egyszer utalt rá, hogy bejön neki a szabadszájú énekesnő.

„Rezsicsökkentés, ennek a kettőnek, ne járjon! A nyikhaj, az illegálisan átalakított Tuningautóját pedig, tankolja csak piaci áron! Nem narkós hídfoglaló ez? Gyanús! Roppant gyanús!”

–írta Alekosz a közösségi oldalán.

Alekosz a jelenlegi Magyarország legnagyobb oltását mérte a fiatal sztárpárra, hiszen manapság elég bátor dolog a rezsicsökkentéssel dobálózni, főleg ilyen, már-már fenyegető módon. Az egykori Villalakó ráadásul biztos, hogy érzékeny ponton érintette Tóth Andit és Marics Petit a piaci áron tankolós beszólásával, hiszen elvileg mindketten Mustanggal járnak, ami köztudottan nem a legjobb fogyasztással rendelkezik – de az életérzés valószínűleg minden forintot megér.

Itt lehet megnézni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás