promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi és Marics Peti tényleg egy párt alkot? Tóth Andi váratlan üzenetet írt követőinek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csütörtök nagy híre volt, hogy új sztárpár születhetett.

Szinte tuti, hogy csütörtökön minden hírportálon és internetes oldalon Magyarországon egy nagy bejelentés pörgette elsősorban a hírfolyamokat, csakúgy, mint a Facebook feedjén. Ez pedig az, hogy a Valmar énekess, Marics Peti és a szókimondásáról is híres közkedvelt magyar énekesnő, Tóth andi egy párt alkothatnak. Bár a bejelentés kicsit rejtélyes volt,

és egyelőre 100 százalékra nem lehet eldönteni, hogy igaz-e a nagy hír.

A páros ugyanis egy 24 óra alatt eltűnő Instagram Story-ban váltott szájrapuszit. A videó nagyon őszintének tűnt, a két fiatal pedig nagyon boldognak látszott a szerelmes felvételeken. Ráadásul olt még egy kisebb csavar is a videón, ugyanis a szerelmesek középső ujjuk felmutatásával üzentek, hogy nem érdekli őket a sok rosszindulatú pletyka. Tóth Andi pedig nemrégiben váratlan üzenettel állt a rajongói elé. Maga sem gondolta volna ugyanis, hogy ennyi cuki és jóindulatú megjegyzés érkezik majd neki üzenetként, de így történt, úgy tűnik tehát, hogy az emberek osztoznak az örömükben.

Tóth Andit is váratlanul érhette ez a sok kedves rajongói hozzászólás, épp ezért küldött ő is egy nagyon kedves üzenetet rajongóinak, amit a Blikk szúrt ki, mint írja az énekesnő:

"Wow! Minden sz*rra fel voltam már készülve, ahogy általában. De arra nem, hogy az én követőim ilyen kibaszott cukik és jóindulatúak legyenek. Köszönöm a kedves szavakat srácok és, hogy csíptek úgy, ahogy vagyok. Többi le van sz*rva!"

Ebből az üzenetből is nagyon úgy tűnik tehát, hogy igazak a hírek, hogy egy párt alkot a két fiatal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás