promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került ki Marics Petiről, most rajta nevet a fél ország
Borítókép:  youtube.com/Ábrahám Róbert Vlog (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A VALMAR énekese, Marics Peti nagyon ciki helyzetbe került.

Marics Peti és Valkusz Milán duója, a VALMAR alapból is egy népszerű magyar zenekar volt, de mióta nagyjából 3 hónapja megjelent az „Úristen” című, Szikora Robival közösen készített, extrán fülbemászó zenéjük, azóta szinte mindenhol tudják ebben az országban, hogy kik ők. Bár Marics Peti esetében ez nem csupán a 20 milliós nézettséggel rendelkező klip miatt van, hanem egyebek között az IstenEstben is szerepel, illetve nemrég elkezdték azt is pletykálni, hogy titokban ő Tóth Andi pasija:

Az utóbbi hónapokban egyre nagyobb sztár lett Marics Peti, ami nem meglepő, hiszen tehetséges és rendkívül karakteres. Szinte mindig meg tudja nevettetni az embereket az ökörködéseivel, ráadásul még a színpadon is mindent belead, hogy a közönség a lehető legjobb élményben részesüljön – most pedig pont ebből adódott egy kis gond, ugyanis elég kellemetlen dolog történt az énekessel.

Marics Peti éppen a színpadon élte a zenét, szexi mozgással lepte meg a rajongóit, majd elkezdett heves mozdulatokkal tombolni – de egy kicsit elnézte a lépéseit, ezért hatalmasat zakózott a színpadon: egyenesen a hangfalra esett, és erről felvétel is készült.

Mivel Marics Peti igazi profi, ezért egy pillanat alatt felugrott és ugyanazzal a lendülettel folytatta a fellépést, szóval nem kell aggódni érte, minden rendben van vele. Sőt, ő maga osztotta meg a videót, amin csúnyán eltanyál a közönség szeme láttára, szóval rá jellemző módon máris viccet csinált az esetből, amit rajta kívül a legtöbb zenész minden bizonnyal szinte traumaként élne meg.

Itt lehet megnézni Marics Peti esését, amin jelenleg is a fél ország röhög:

@m_ricch

Es akk van aki azt mondja nem tudok tancolni ?

Fiatal és őrült - Manuel
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás