promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szerelmi háromszögbe keveredett Marics Petivel és Andrei Mangrával?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Andrei Mangra és Marics Peti is nyilvánosan flörtölget Tóth Andival, aki bikiniben villantott nagyot.

Sokak szerint Tóth Andi jelenleg az ország legdögösebb, legtehetségesebb és legbotrányosabb énekesnője, hiszen az emberek folyamatosan vagy a brutálszexi villantásairól, vagy a többnyire érthetetlen, de fülbemászó zenéiről, vagy a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásairól beszélnek. Egy szakértő a minap kielemezte a csinos, fájdalmasan őszinte híresség lázadó viselkedését, és elég érdekes következtetéseket vont le:

Tóth Andi nemrég besokallt, kukába vágta az utóbbi időszakban elkészült dalait, majd elhagyta az országot, hogy egy kicsit pihenjen, feltöltődjön, és visszatérjen a régi önmagához. A kommentelők persze már rögtön elkezdték zaklatni őt a nyaralós képek láttán, hogy biztos a feltételezett pasijával ment ki Horvátországba, de az énekesnő hamar tiszta vizet öntött a pohárba:

„Ahogy mindig, a barátaimmal vagyok”.

Viszont sokaknak feltűnt, hogy Tóth Andi csábító, bikiniben napozós képénél nem más hagyott ott egy flörtölő hozzászólást, mint a VALMAR énekese, Marics Peti, akivel már hónapok óta pletykálják, hogy együtt vannak. Az énekesnő persze poénkodva reagált a mókás közeledésre, mintha csak azt sugallná, hogy mennyire nevetségesek ezek a szóbeszédek – de persze az is benne van a pakliban, hogy direkt viccelte el a dolgot, és valójában tényleg egy párt alkotnak.

Mivel rengeteg embert érdekel Tóth Andi magánélete, így nem meglepő, hogy újabb érdekes teóriák születtek a fiatal énekesnő szerelmi életéről, főleg azok után, hogy egy másik nyaralós fotójánál az egykori Dancing with the Starsos táncpartnere, Andrei Mangra hagyott ott a minap egy szívecskés kommentet. A műsor sugárzásának idején, és még utána is szinte csak arról lehetett hallani, hogy összejöttek, de ők végig cáfolták ezt, és leszögezték, hogy csak barátok – ezt nem mindenki hitte el.

Ahogy Marics Peti és Andrei Mangra is elkezdett most nyilvánosan flörtölni Tóth Andival, rögtön felmerült egyesekben, hogy az énekesnő szerelmi háromszögbe keveredett a két jóképű férfival, de ennek egyelőre úgy tűnik, hogy nincs alapja – sőt, jelenleg az sem biztos, hogy van valakije Tóth Andinak, így egyelőre maximum pletykaként lehet tekinteni erre, annak viszont valóban nagyon izgalmas.

Ebben a cikkünkben lehet megnézni Tóth Andi vadító bikinis fotóját, amit még Marics Peti sem bírt szó nélkül hagyni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás