promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyermekvállalás 50 felett? A magyar tévés legenda ismét apai örömök elé néz
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerencsekerék egykori műsorvezetője és párja gyermeket várnak.

Hazánkban egyre többen vállalnak 40 felett gyermeket, és most ismét egy ilyen hírrel szolgálhatunk. Immár háromszorosan lesz apuka Klausmann Viktor, a TV2 sikerműsorának, a Szerencsekeréknek egykori műsorvezetője. Az 56 éves újságíró, egyetemi oktató, üzletember és sportszervező párjával, Nikivel él boldog párkapcsolatban, akivel hamarosan megszületik első közös gyermekük.

A Szerencsekerék a kilencvenes évek egyik központi tévés vetélkedője volt, amely legelső szériájának ikonikus műsorvezető párosa Gajdos Tamás és Klausmann Viktor voltak. A hírnévtől menekülve azonban már közel 10 éve, hogy Viktor kerüli a nyilvánosságot. Nem véletlen tehát, hogy a legmelegebb évszakot teljes egészében Domonyvölgyben vészeli át, ahol ő a helyi strand ügyvezetője. 

Viktor és párja, Niki sokat beszélgettek a gyermekvállalásról, nem szerettek volna lemondani a szülői örömökről. 

"Nem akartam egyedül maradni, és élni a magányos farkasok léha életét. Bár igaz, akinek gyereke van, soha nem lehet magányos farkas. Nikivel 8 éve ismerjük egymást. Adott nekem jeleket, hogy ő azért nem engedné el ezt a dolgot. Azt mondtuk, legyen baba, ez még belefér korban nekem is. És bevallom, hiányzik a babaszag..."

nyilatkozta a Best magazinnak a műsorvezető.

Viszont a hazai sztárok közül nem csak ő adta gyermekvállalásra a fejét 50 éves kor felett. Az RTL Klub Cápák között műsorának egyik főszereplője, Balogh Levente 52 évesen ismét úgy döntött, apuka lesz. A Szentkirályi-Magyarország Kft. tulajdonos-elnökének kisfia, akit apukájához hasonlóan Leventének kereszteltek, már lassan 1 éves lesz. Szakértők véleménye szerint idősebb szülők gyermekei kevésbé agresszívek a szülők feltehetőleg magasabb iskolázottsága és a biztosabb anyagi helyzet miatt. 

Annyi bizonyos, Klausmann Viktor gyermeki izgatottsággal várja, hogy csemetéi, Tamara (13) és Dominik (16) hogy fogadják a legifjabb családtagot. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás